Se amesteca carnea macinata cu oul, feliile de paine, parmezanul, laptele, patrunjelul si usturoiul, dupa care se fac bilute de carne care se dau prin pesmet, apoi se pun in tigaie in ulei incins.
Dupe ce se formeaza crusta se stinge cu vin alb, apoi se adauga sucul de rosii. Se mai tin 10 minute pe foc. Se servesc calde.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii