Pestele spalat,uscat,pudrat cu sare,il trecem prin faina,il punem la prajit apoi il scoatem pe hartie de bucatarie;in vasul de yena,punem 2linguri de ulei de la prajit,cartofii fierti si taiati cubulete,sare,piper,usturoi tocat marunt,salvia,deasupra pestele si sosul picant;lasam la cuptor 15-20min.Servim imediat.
Pentru sosul picant,oparim rosiile,le curatam de coaja,le pasam cu blenderul vertical,punem la fiert piureul rezultat cu sare,boia,cimbru,lasam sa fiarba 10min,apoi trecem sosul prin sita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii