Eu asa fac: pregatesc vasul Jena, pun putin ulei, presar putin cimbru, busuioc si foaia de dafin rupta.
Pestele curatat se taie in bucati potrivite si se aseaza in vas.
Legumele se curata, se taie cubulete, mai mici, se amesteca intre ele si se imprastie peste bucatile de peste. Se acopera cu feliile de rosii, se presara cu cimbru, busuioc, se toarna o cana de apa si se da la cuptor cam 30 minute, pana cand legumele se inmoaie, apoi se toarna bulionul diluat sau sucul de rosii fierbinte. Se lasa pana se rumenesc feliile de rosii.
Eu il servesc cu cartofi natur, garnitura de orez sau cu mamaliga!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii