autor:

adina  vasile

» » Mancaruri cu peste

Peste ( file de merluciu)

Autor: adina vasile (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 octombrie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina vasile (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 octombrie 2009

Ingrediente
file de Merluciu 4 buc,, ceapa 2 buc,, ardei 1 buc,, rosii 4 buc,, delikat,, piper,, ulei,, apa.

Dificultate: Medie Timp: 1h 1 min

3 voturi

Mod de preparare

Tai ceapa, ardeiul fideluta si le pui in cratita, deasupra lor pui fileul de peste si peste el cateva rosii taiate cubulete. Pui putin delikat, piper si la sfarsit uleiul putina apa si il lasi la foc aprox 30 minute. Dupa aceea mai bagi cratita aprox 15 minute la cuptor pentru a mai scadea din zeama si a se rumeni pestele.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 15 februarie 2013

    Si daca avem capere, gustul va fi mult mai bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Bun de tot, tot merlucius cu lamaie.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    Delicat si fara delikat. Arata foarte bine. Imi lasa gura apa.

Dificultate

Medie

Timp

1h 1 min

3 voturi

Ingrediente

  • file de Merluciu 4 buc,
  • ceapa 2 buc,
  • ardei 1 buc,
  • rosii 4 buc,
  • delikat,
  • piper,
  • ulei,
  • apa.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de adina vasile

Salata de varza alba

Se spala varza si se taie fideluta. Se amesteca cu morcovul dat pe razatoare si patrujelul. Se adauga

7 voturi    1 comentariu
10 min
Salate de legume

Prajitura cu caise

Galbenusurile se bat cu 5 linguri de ulei, albusurile se bat separat cu o cana de zahar. Amesteci

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Macaroane cu carne tocata

Ceapa se da pe razatoare si se caleste in putin ulei impreuna cu carnea,sarea si piperul dupa ce

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mira (Chef de cuisine)

Si daca avem capere, gustul va fi mult mai bun.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Budinca de peste

Budinca de peste

Pestele (eu folosesc cod), curatat de piele si oase, se toaca marunt. Se amesteca bine cu chiflele inmuiate in lapte, stoarse si faramitate,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu peste
Sufle de spanac

Sufle de spanac

Se pune untul la topit intr-o cratita si se amesteca cu 2 linguri de faina. Dezlegi cu laptele si lasi sa fiarba pana devine ca o budinca.Adaugi

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu oua