Spalati, scurgeti si uscati fileurile de peste, le ungeti cu mustar si stropiti cu zeama de lamaie. Lasati la marinat cel putin 30 de minute la frigider. Intre timp pregatiti aluatul din faina, oua, sare, piper si bere, pana obtineti o pasta mai consistenta decat cea specifica clatitelor (puteti sa mai adaugati bere daca este cazul). Treceti bucatile de peste prin aluat si le prajiti in baia de ulei incins, pana devin crocante. Serviti dupa ce le lasati sa se scurga grasimea, pe un servet de bucatarie.
Sfat: folositi fileuri de crap sau alt soi de peste mai gras. In nici un caz otravitorul pangasius!!!
Recomandare: serviti aceste snitele calde cu garnitura de varza alba calita si cartofi noi gratinati, sau ca si aperitiv rece cu o salata mexicana si sos de maioneza (maioneza clasica cu iaurt si frunze de marar verde).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii