autor:

Ady

» » Mancaruri cu peste

Peste in aluat de bere

Autor: Ady (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Ady (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 4 fileuri de peste, , 100 g faina alba, , 2 oua, , 200 ml bere blonda, , zeama unei lamai, , putin mustar, , sare, , piper alb, , ulei pentru prajit (va recomand uleiul de palmier, mult mai sanatos si mai putin toxic!!!)

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalati, scurgeti si uscati fileurile de peste, le ungeti cu mustar si stropiti cu zeama de lamaie. Lasati la marinat cel putin 30 de minute la frigider. Intre timp pregatiti aluatul din faina, oua, sare, piper si bere, pana obtineti o pasta mai consistenta decat cea specifica clatitelor (puteti sa mai adaugati bere daca este cazul). Treceti bucatile de peste prin aluat si le prajiti in baia de ulei incins, pana devin crocante.


Serviti dupa ce le lasati sa se scurga grasimea, pe un servet de bucatarie.


Sfat: folositi fileuri de crap sau alt soi de peste mai gras. In nici un caz otravitorul pangasius!!!


Recomandare: serviti aceste snitele calde cu garnitura de varza alba calita si cartofi noi gratinati, sau ca si aperitiv rece cu o salata mexicana si sos de maioneza (maioneza clasica cu iaurt si frunze de marar verde).
Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste

File de peste prajit in aluat de clatite,cu bere

Acum vreo 2 saptamini,sotul meu a vazut la Euforia Cuisine,o mincare facuta de Jakob Hausman(asa

15 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Fidea galbena(fideos amarillos)

-Ceapa,ardeiul,usturoiul si rosia se spala ,se taie marunt si se caleste in uleiul incins. -Se scoate

17 voturi    15 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 4 fileuri de peste
  • 100 g faina alba
  • 2 oua
  • 200 ml bere blonda
  • zeama unei lamai
  • putin mustar
  • sare
  • piper alb
  • ulei pentru prajit (va recomand uleiul de palmier
  • mult mai sanatos si mai putin toxic!!!)

Raporteaza reteta

Retete
de Ady

Harissa a la Ady

Harissa este un sos picant, care este un ingredient major in bucataria nord-africana. Poate fi

10 voturi    3 comentarii
24h 50 min
Conserve si muraturi

Tarta de...

Speli fructele, le stregi cu un prosop de bucatarie si le injumatatesti, scotand samburii. Presari

5 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Legume si zarzavaturi pentru supe/ciorbe - 8 borcane

Tai radacinoasele, albitura si legumele in forma dorita (eu prefer varianta chinezeasca, in fasii

9 voturi    0 comentarii
24h 40 min
Conserve si muraturi


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor

Peste la cuptor

Curatam si spalam pestele. Il taiem si ii punem sare , lasam in frigider toata noaptea. Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Curatam,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Lup de mare la gratar si paella cu creveti

Lup de mare la gratar si paella cu creveti

1. Peştele se curată, se spală, se ţine la rece. Se poate fileta, dar e mai gustos dacă îl preparaţi întreg. 2. Spălaţi

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste