autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu patrunjel

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
doua cepe, - doi catei de usturoi, -4 linguri de ulei, - jumatate de kg de rosii, - sare si piper, - file de peste alb (salau, cod, merluciu) aprox. 600 g, - doua linguri capere,, - o legatura de patrunjel verde, - o lingura de mustar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun la incins 2 linguri de ulei de floarea soarelui si se calesc in aceeasi tigaie ceapa si usturoiul.


Se adauga rosiile, sarea si piperul si se lasa la fiert aprox. 5 min. fara capac. Dupa ce s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas yena, pestele se spala, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii.


Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si uleiul ramas. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste.


Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptor la 200 grade C si se lasa pestele sa se patrunda aprox. 20 de min. Pestele cu patrunjel se serveste de regula impreuna cu cartofi fierti.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste

File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii

Incalzim cuptorul. Tocam marunt ceapa si usturoiul. Taiem rosiile in cubulete. Tocam marunt

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

File de pangasius rulat pe pat de ciuperci

-Stropesc pestele cu zeama de lamaie. -Calesc ceapa,adaug ciupecile,o ceasca de apa,condimentez

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • doua cepe
  • - doi catei de usturoi
  • -4 linguri de ulei
  • - jumatate de kg de rosii
  • - sare si piper
  • - file de peste alb (salau
  • cod
  • merluciu) aprox. 600 g
  • - doua linguri capere,
  • - o legatura de patrunjel verde
  • - o lingura de mustar

Raporteaza reteta

Retete
de suteanu gabriela

Ciocolata de casa

Ingrediente: 150 g unt, 250 g lapte praf, 100 g cacao, 500 g zahar, 150 ml apa. Preparare: Se amesteca

23 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci

Bors de peste

Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat subtire.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Bors de crap

Se taie marunt ceapa si zarzavatul de supa si se pun la fiert. Cind zarzavatul este aproape fiert,

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu legume

Peste cu legume

Spala bine file de peste. Curatam cartofii si morcovii , spalam si taiem rondele sau cum doriti. Spalam bine dovleceii si taiem rondele.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor

Peste la cuptor

Curatam si spalam pestele. Il taiem si ii punem sare , lasam in frigider toata noaptea. Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Curatam,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste