autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu patrunjel

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pun la incins 2 linguri de ulei de floarea soarelui si se calesc in aceeasi tigaie ceapa si usturoiul.


Se adauga rosiile, sarea si piperul si se lasa la fiert aprox. 5 min. fara capac. Dupa ce s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas yena, pestele se spala, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii.


Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si uleiul ramas. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste.


Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptor la 200 grade C si se lasa pestele sa se patrunda aprox. 20 de min. Pestele cu patrunjel se serveste de regula impreuna cu cartofi fierti.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • doua cepe
  • - doi catei de usturoi
  • -4 linguri de ulei
  • - jumatate de kg de rosii
  • - sare si piper
  • - file de peste alb (salau
  • cod
  • merluciu) aprox. 600 g
  • - doua linguri capere,
  • - o legatura de patrunjel verde
  • - o lingura de mustar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de suteanu gabriela

Ciocolata de casa

Ingrediente: 150 g unt, 250 g lapte praf, 100 g cacao, 500 g zahar, 150 ml apa. Preparare: Se amesteca

23 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci

Bors de crap

Se taie marunt ceapa si zarzavatul de supa si se pun la fiert. Cind zarzavatul este aproape fiert,

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu peste

Bors de peste

Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat subtire.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne

Pastrav A la Venitienne

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste in sos de rosii cu vin

Peste in sos de rosii cu vin

Pestele se eviscereaza, se spala, se portioneaza se sterge bine cu un prosop curat, se condimenteaza pe toate partile si se da la rece.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste