autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu patrunjel

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
doua cepe, - doi catei de usturoi, -4 linguri de ulei, - jumatate de kg de rosii, - sare si piper, - file de peste alb (salau, cod, merluciu) aprox. 600 g, - doua linguri capere,, - o legatura de patrunjel verde, - o lingura de mustar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun la incins 2 linguri de ulei de floarea soarelui si se calesc in aceeasi tigaie ceapa si usturoiul.


Se adauga rosiile, sarea si piperul si se lasa la fiert aprox. 5 min. fara capac. Dupa ce s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas yena, pestele se spala, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii.


Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si uleiul ramas. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste.


Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptor la 200 grade C si se lasa pestele sa se patrunda aprox. 20 de min. Pestele cu patrunjel se serveste de regula impreuna cu cartofi fierti.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • doua cepe
  • - doi catei de usturoi
  • -4 linguri de ulei
  • - jumatate de kg de rosii
  • - sare si piper
  • - file de peste alb (salau
  • cod
  • merluciu) aprox. 600 g
  • - doua linguri capere,
  • - o legatura de patrunjel verde
  • - o lingura de mustar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de suteanu gabriela

Ciocolata de casa

Ingrediente: 150 g unt, 250 g lapte praf, 100 g cacao, 500 g zahar, 150 ml apa. Preparare: Se amesteca

23 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci

Bors de peste

Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat subtire.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Bors de crap

Se taie marunt ceapa si zarzavatul de supa si se pun la fiert. Cind zarzavatul este aproape fiert,

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade. Pestele se spala bine cu apa rece apoi se pune intr-o tava unsa

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon cu sos de avocado

Somon cu sos de avocado

Bucatile de somon se spala se usuca, se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu zeama de lamaie;se trec apoi prin faina, se prajesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste