autor:

ANCA

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu sos de rosii

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 august 2013
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Fileurile se spala sub un jet de apa, se condimenteaza cu sare, piper si se asaza intr-o tava.


Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana se inoaie,apoi se adauga rosiile taiate cubulete, usturoiul pisat, busuioc, oregano si 100 ml apa si se lasa la fiert 5 min, apoi se pune sosul peste fileuri si se da la cuptor 30 min.


Se serveste alaturi de cartofi natur.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2013

    foarte bun!!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 file de cod sau pangasius
  • 6 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ANCA

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Cartofii se curata si ca si pentru prajiti, dar mai grosi. Ceafa se taie in bucati de 2 cm. Intr-un

1 vot    0 comentarii
2h
Fripturi

Mini-pizza

Ouale se bat cu sare si piper. Salamul se taie cubulete. Feliile de paine se dau prin ou

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Pui la cuptor

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele mai sus mentionate si se unge puiul cu ele. Apoi

4 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

foarte bun!!!!!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu unt, usturoi si cus-cus

Creveti cu unt, usturoi si cus-cus

Am tocat ceapa marunt (binenteles dupa ce a fost curatata si spalata in prealabil) si 6 catei de usturoi mai maricei, atat cat sa adun

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste