autor:

ANCA

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu sos de rosii

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 august 2013
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 august 2013

Ingrediente
4 file de cod sau pangasius, 6 rosii, 4 catei usturoi, 2 cepe, sare, piper, busuioc, oregano, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fileurile se spala sub un jet de apa, se condimenteaza cu sare, piper si se asaza intr-o tava.


Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana se inoaie,apoi se adauga rosiile taiate cubulete, usturoiul pisat, busuioc, oregano si 100 ml apa si se lasa la fiert 5 min, apoi se pune sosul peste fileuri si se da la cuptor 30 min.


Se serveste alaturi de cartofi natur.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2013

    foarte bun!!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 file de cod sau pangasius
  • 6 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ANCA

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Cartofii se curata si ca si pentru prajiti, dar mai grosi. Ceafa se taie in bucati de 2 cm. Intr-un

1 vot    0 comentarii
2h
Fripturi

Mini-pizza

Ouale se bat cu sare si piper. Salamul se taie cubulete. Feliile de paine se dau prin ou

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Pui la cuptor

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele mai sus mentionate si se unge puiul cu ele. Apoi

4 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

foarte bun!!!!!!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Fileul de somon se aseaza intr-un vas termorezistent pentru cuptor tapetat cu hartie de pergament si se asezoneaza cu sare si piper. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Sardine in stil marocan

Sardine in stil marocan

Curatam sardinele de solzi, cap, aripioare, precum si interiorul. Le deschidem (fara sa le taiem de tot) si scoatem scheletul. Asezam

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste