autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pestele curatat se taie bucati, pe care se presara sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie amestecata in prealabil cu putin ulei si condimente. Ceapa se taie fideluta si se caleste cu morcovii taiati rondele.


Se adauga ardeii taiati fasii, pasta de gogosari, usturoiul pisat, sare, piper. Intr-o tava puneti legumele calite, iar deasupra pestele. Turnati o cana mica de apa si dati la cuptor 30 minute. Cand este aproape gata, puneti suc de rosii si vinul. seveste cu garnitura de legume.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    Imi place pestele, e foarte bun.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    Arata tare bine papica asta...e tare buna mai ales acum ca incepe postul...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Gustos

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Interesant...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Apetisant...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Peste 1kg (cod sau merluciu),
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi
  • 2 adei grasi,
  • pasta de gogosari,
  • 5 catei de usturoi,
  • sare
  • piper zeama de lamaie,
  • ulei,
  • o cana de vin alb
  • o cana suc de rosii.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Predescu Stela

Prajitura cu rubarba

Rubarba se spala, se trag aschiile, se curata si se taie in bucati (se presara deasupra zahar). Ouale

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Vinete la cuptor

Vinetele se taie pe lungime in doua, se scobesc iar miezul se taie cuburi la fel ca si rosiile decojite,

10 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu legume

Dovlecei pane cu sos de rosii

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja, il taiem in felii mai groase si il lasam sa se scurga de

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place pestele, e foarte bun.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne

Pastrav A la Venitienne

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste