autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2009

Ingrediente
Peste 1kg (cod sau merluciu),, 2 cepe,, 2 morcovi, , 2 adei grasi,, pasta de gogosari,, 5 catei de usturoi,, sare, piper zeama de lamaie,, ulei,, o cana de vin alb, o cana suc de rosii.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat se taie bucati, pe care se presara sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie amestecata in prealabil cu putin ulei si condimente. Ceapa se taie fideluta si se caleste cu morcovii taiati rondele.


Se adauga ardeii taiati fasii, pasta de gogosari, usturoiul pisat, sare, piper. Intr-o tava puneti legumele calite, iar deasupra pestele. Turnati o cana mica de apa si dati la cuptor 30 minute. Cand este aproape gata, puneti suc de rosii si vinul. seveste cu garnitura de legume.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste

Paella

Paella este originara din Valencia,Spania si este un amestec savuros de ingrediente,de la diferite

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Scrumbie cu cartofi taranesti in vas roman

Mod de preparare: Curatam cartofii,ii taiem cubulete,ii asezam in vasul roman cu capac,adaugam condimentele

14 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    Imi place pestele, e foarte bun.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    Arata tare bine papica asta...e tare buna mai ales acum ca incepe postul...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Gustos

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Interesant...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Apetisant...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Peste 1kg (cod sau merluciu),
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi
  • 2 adei grasi,
  • pasta de gogosari,
  • 5 catei de usturoi,
  • sare
  • piper zeama de lamaie,
  • ulei,
  • o cana de vin alb
  • o cana suc de rosii.

Raporteaza reteta

Retete
de Predescu Stela

Prajitura cu rubarba

Rubarba se spala, se trag aschiile, se curata si se taie in bucati (se presara deasupra zahar). Ouale

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vinete la cuptor

Vinetele se taie pe lungime in doua, se scobesc iar miezul se taie cuburi la fel ca si rosiile decojite,

10 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Rulouri din dovlecel si sunca

Din feliile de sunca taiem atatea fasii lunguiete, cate rulouri dorim, de asemenea taiem dovlecelul

2 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place pestele, e foarte bun.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu legume

Peste cu legume

Spala bine file de peste. Curatam cartofii si morcovii , spalam si taiem rondele sau cum doriti. Spalam bine dovleceii si taiem rondele.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor

Peste la cuptor

Curatam si spalam pestele. Il taiem si ii punem sare , lasam in frigider toata noaptea. Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Curatam,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste