autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2009

Ingrediente
Peste 1kg (cod sau merluciu),, 2 cepe,, 2 morcovi, , 2 adei grasi,, pasta de gogosari,, 5 catei de usturoi,, sare, piper zeama de lamaie,, ulei,, o cana de vin alb, o cana suc de rosii.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat se taie bucati, pe care se presara sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie amestecata in prealabil cu putin ulei si condimente. Ceapa se taie fideluta si se caleste cu morcovii taiati rondele.


Se adauga ardeii taiati fasii, pasta de gogosari, usturoiul pisat, sare, piper. Intr-o tava puneti legumele calite, iar deasupra pestele. Turnati o cana mica de apa si dati la cuptor 30 minute. Cand este aproape gata, puneti suc de rosii si vinul. seveste cu garnitura de legume.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor

Se pune ulei intr-o tava ce merge la cuptor, se aseaza pestele cu pielea in jos, se toarna untul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Salau fiert cu legume la Philips multicooker

Lamaia se taie pe jumatate, iar fiecare jumatate se impacheteaza in folie de aluminiu. Se fac cateva

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    Imi place pestele, e foarte bun.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    Arata tare bine papica asta...e tare buna mai ales acum ca incepe postul...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Gustos

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Interesant...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Apetisant...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Peste 1kg (cod sau merluciu),
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi
  • 2 adei grasi,
  • pasta de gogosari,
  • 5 catei de usturoi,
  • sare
  • piper zeama de lamaie,
  • ulei,
  • o cana de vin alb
  • o cana suc de rosii.

Raporteaza reteta

Retete
de Predescu Stela

Prajitura cu rubarba

Rubarba se spala, se trag aschiile, se curata si se taie in bucati (se presara deasupra zahar). Ouale

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vinete la cuptor

Vinetele se taie pe lungime in doua, se scobesc iar miezul se taie cuburi la fel ca si rosiile decojite,

10 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Rulouri din dovlecel si sunca

Din feliile de sunca taiem atatea fasii lunguiete, cate rulouri dorim, de asemenea taiem dovlecelul

2 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place pestele, e foarte bun.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Turnulete aromate din salau cu legume

Turnulete aromate din salau cu legume

1 Se fierbe carnea in apa cu sare si 2 foi de dafin,timp de 10 minute. Zarzavatul se curata ,se spala si apoi se taie cubulete fine,la

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Obletel crocant

Obletel crocant

Se curata obletelul de intestine apoi se spala in mai multe ape reci si se pune intr-o strecuratoare sa se scurga bine. Se indulceste

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste