PESTE LA TAVA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg file de peste (puteti folosi de care doriti eu folosesc pangasius, crap sau novac)
  • 2 lamai
  • marar
  • 3 linguri de ulei de masline extravirgin
  • 300 ml apa minerala carbogazoasa

Mod de preparare

Se pun cele trei linguri de ulei de masline in tava si se unge tava, apoi pestele se aseaza in tava, se storc lamaile peste peshte si se presara mararul, apoi punem apa usurel sa nu spalam mararul de pe peste.

Tava se da la cuptor la foc potrivit, pentru 30-45 minute, in functie de cuptorul pe care il aveti. Se serveste cald cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise