Se curata bine pestele de intestine și solzi. Se spală și se usucă cu șervetele absorbante.
Se sărează pestele. Se bat cele doua oua intr-un castron, după care se adaugă sare, piper și faina, formându-se o pasta ca cea de clătite. Se trece pestele prin aceasta pasta și se pune la prăjit intr-o tigaie cu uleiul bine încins.
Se prăjește pestele pe ambele parți, după care se așază pe o farfurie cu șervetele de hârtie care sa absoarbă uleiul în exces.
Se serveste cald.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii