autor:

Fara foto

» » Aperitive cu peste

Peste pentru revelion

Autor: elena anton (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elena anton (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 decembrie 2008

Ingrediente
1kg.cartofi, 300 gr.morcov, 3 cutii ton, maioneza, masline, castraveti murati, gogosari, condimente(sare,piper,delicat)

Dificultate: Medie Timp: 45 min

14 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii si morcovul. lasa la racit si se dau prin razatoare.


Se amesteca cu tonul din conserva si condimentele.


Se adauga 3-4 linguri de maioneza.


Se da forma de peste dupa imaginatia fiecaruia apoi se aplica maioneza.


Se orneaza cu castraveti murati si gogosari, apoi cu masline pentru solzi.Succes si pofta buna!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Eva Sabetay , 27 decembrie 2014

    Aspectuos

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Imi place,este ingenioasa si cred ca si gustoasa.

Dificultate

Medie

Timp

45 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1kg.cartofi
  • 300 gr.morcov
  • 3 cutii ton
  • maioneza
  • masline
  • castraveti murati
  • gogosari
  • condimente(sare,piper,delicat)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place,este ingenioasa si cred ca si gustoasa.



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Orata all'isolana (4 persoane)

Orata all'isolana (4 persoane)

Incepem prin a curata si a spala pestii, dupa care trebuie dezosati. Se iau legumele, se curata, se spala si se taie julien. Se baga

0 voturi    0 comentarii
1h 59 min
Aperitive cu peste
Salata de icre facuta in casa

Salata de icre facuta in casa

Se verifica icrele daca nu sunt foarte sarate. Daca sunt extrem de sarate, se pun intr-un tifon care se leaga sa nu se risipeasca si

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste