autor:

Fara foto

» » Aperitive cu peste

Peste pentru revelion

Autor: elena anton (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb cartofii si morcovul. lasa la racit si se dau prin razatoare.


Se amesteca cu tonul din conserva si condimentele.


Se adauga 3-4 linguri de maioneza.


Se da forma de peste dupa imaginatia fiecaruia apoi se aplica maioneza.


Se orneaza cu castraveti murati si gogosari, apoi cu masline pentru solzi.Succes si pofta buna!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Imi place,este ingenioasa si cred ca si gustoasa.

Dificultate

Medie

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1kg.cartofi
  • 300 gr.morcov
  • 3 cutii ton
  • maioneza
  • masline
  • castraveti murati
  • gogosari
  • condimente(sare,piper,delicat)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place,este ingenioasa si cred ca si gustoasa.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Macrou afumat

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior . Se leaga fiecare pestisor in

36 voturi    40 comentarii
2h
Aperitive cu peste
Minitort cu pate de macrou

Minitort cu pate de macrou

Se curata pestele de oase si piele (eu am folosit macrou fiert, dar e mai bun cu cel afumat), se paseaza, se adauga branza, patrunjelul

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste