festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Aperitive cu peste

Peste pentru revelion

Autor: elena anton (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb cartofii si morcovul. lasa la racit si se dau prin razatoare.


Se amesteca cu tonul din conserva si condimentele.


Se adauga 3-4 linguri de maioneza.


Se da forma de peste dupa imaginatia fiecaruia apoi se aplica maioneza.


Se orneaza cu castraveti murati si gogosari, apoi cu masline pentru solzi.Succes si pofta buna!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Imi place,este ingenioasa si cred ca si gustoasa.

Dificultate

Medie

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1kg.cartofi
  • 300 gr.morcov
  • 3 cutii ton
  • maioneza
  • masline
  • castraveti murati
  • gogosari
  • condimente(sare,piper,delicat)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place,este ingenioasa si cred ca si gustoasa.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Salata de ton cu amestec mexican de legume si maioneza de telina

Salata de ton cu amestec mexican de legume si maioneza de telina

Mai intai punem apa la fiert cu putina sare, iar cand atinge punctul de fierbere adaugam legumele congelate si le lasam 10 minute sa

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu peste
Calamari a la romana

Calamari a la romana

Rondelele de calamari le lasam sa se decongeleze. Pregatim aluatul : -ouale le punem intr-un bol cu sare (dupa gust ) si piper si

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste