autor:

Fara foto

» » Aperitive cu peste

Peste pentru revelion

Autor: elena anton (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb cartofii si morcovul. lasa la racit si se dau prin razatoare.


Se amesteca cu tonul din conserva si condimentele.


Se adauga 3-4 linguri de maioneza.


Se da forma de peste dupa imaginatia fiecaruia apoi se aplica maioneza.


Se orneaza cu castraveti murati si gogosari, apoi cu masline pentru solzi.Succes si pofta buna!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Imi place,este ingenioasa si cred ca si gustoasa.

Dificultate

Medie

Timp

45 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1kg.cartofi
  • 300 gr.morcov
  • 3 cutii ton
  • maioneza
  • masline
  • castraveti murati
  • gogosari
  • condimente(sare,piper,delicat)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place,este ingenioasa si cred ca si gustoasa.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Tartine cu pasta de ton si lamaie

Tartine cu pasta de ton si lamaie

Se scurge bine tonul intr-o sita dupa care se toaca ceapa marunt. Untul moale se freaca cu mixerul, se adauga ceapa, tonul si zeama

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu peste
Zacusca de macrou

Zacusca de macrou

Se curata pestele daca nu este eviscerat, se taie capul si coada, inotatoarele si se spala bine fara a lasa urme de sange in interior.

0 voturi    0 comentarii
5h
Aperitive cu peste