autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Peste umplut cu ciuperci

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute subtiri si se mai caleste totul cca 10 minute.


Se pune faina si, dupa ce se caleste citeva minute, se stinge cu bulion, mujdei de usturoi, sare si piper macinat. Dupa ce s-a racit, se adauga ouale crude si verdeata tocata marunt. Cu aceasta compozitie se umplu pestele, se coase, se asaza intr-o tava in care se pune restul de unt si putina apa. Tava se tine in cuptor, la foc potrivit, cca 40-50 minute. Din cind in cind, se pune cu o lingura sos peste peste.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

32 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg peste
  • 500 gr. ciuperci proaspete
  • 200 gr.
  • ceapa
  • 25 gr. usturoi
  • 25 gr. faina
  • 150 gr.
  • unt
  • 2 oua
  • 75 gr. bulion
  • cite o legatura patrunjel si marar
  • 7-8 boabe piper
  • are dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Paste cu ton si smantana

Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura ulei, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume

Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume

Astazi va propun o idee de masa de pranz foarte usoara si sanatoasa: pastrav la cuptor, alaturi de care am servit un orez salbatic cu

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Couscous cu fructe de mare

Couscous cu fructe de mare

Un wok se tapeteza cu 2 linguri de ulei de masline peste care se adauga couscousul. Se lasa la rumenit si se adauga treptat 600 ml de

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste