autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Peste umplut cu ciuperci

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1,5 kg peste, 500 gr. ciuperci proaspete, 200 gr., ceapa, 25 gr. usturoi, 25 gr. faina, 150 gr., unt, 2 oua, 75 gr. bulion, cite o legatura patrunjel si marar, 7-8 boabe piper, are dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

32 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute subtiri si se mai caleste totul cca 10 minute.


Se pune faina si, dupa ce se caleste citeva minute, se stinge cu bulion, mujdei de usturoi, sare si piper macinat. Dupa ce s-a racit, se adauga ouale crude si verdeata tocata marunt. Cu aceasta compozitie se umplu pestele, se coase, se asaza intr-o tava in care se pune restul de unt si putina apa. tava se tine in cuptor, la foc potrivit, cca 40-50 minute. Din cind in cind, se pune cu o lingura sos peste peste.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste

Macrou cu legume la Doubletta

Se pune in tigaia adanca Doubletta pestele curatat si taiat bucati mari (fara cap si coada)impreuna

0 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Cod cu smantana la cuptor(Bacalhau com natas-traditional portughez)

1)Am optat pt.cod uscat;l-am lasat de dimineata in apa pana seara si am schimbat apa,gusti si tot

14 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

32 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg peste
  • 500 gr. ciuperci proaspete
  • 200 gr.
  • ceapa
  • 25 gr. usturoi
  • 25 gr. faina
  • 150 gr.
  • unt
  • 2 oua
  • 75 gr. bulion
  • cite o legatura patrunjel si marar
  • 7-8 boabe piper
  • are dupa gust

Raporteaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive

Paste cu ton si smantana

Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura ulei, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor

Peste la cuptor

Curatam si spalam pestele. Il taiem si ii punem sare , lasam in frigider toata noaptea. Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Curatam,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Lup de mare la gratar si paella cu creveti

Lup de mare la gratar si paella cu creveti

1. Peştele se curată, se spală, se ţine la rece. Se poate fileta, dar e mai gustos dacă îl preparaţi întreg. 2. Spălaţi

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste