Spalam pieptul, il taiem felii subtiri si-l punem intr-un vas. Adaugam toate condimentele, apoi amestecam.
Intr-o cratita punem ulei si, in uleiul incins, adaugam fiecare felie de piept. Dupa ce s-a facut un pic intoarcem pe partea cealalta si acoperim cu capacul. Cand s-a rumenit intoarcem pe partea cealalta, lasam 3 minute si scoatem cu o paleta bastonasele.
Este un preparat rapid care se serveste cu garnitura de legume.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii