autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu ananas

Autor: Dana Groapa (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie ceapa pestisori si pieptul de pui in felii (1cm latime, 10 cm lungime).


Intr-o tigaie cu margini inalte se rumemeste in ulei ceapa taiata pestisori, se adauga apoi pieptul feliat si se prajesc la foc rapid (circa 3 minute). Cand pieptul de pui este aproape gata se adauga ananasul (fara zeama, daca este din compot).


Se sareaza si pipareaza dupa gust si se mai lasa circa 1 minut pe foc, cu capacul pus.


Se ia de pe foc se adauga tarhonul maruntit si se pune din nou sub capac pentru 10 minute.


Se serveste cu salata verde si orez sau cartofi.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

58 voturi

Ingrediente

  • 300 gr piept de pui dezosat
  • o cutie mica de compot de ananas sau jumatate de fruct de ananas curata si tait cubulete
  • 2 cepe mari de apa
  • 80 ml ulei
  • tarhon
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dana Groapa

Chiftelute de mamaliga

Puneti apa la fiert si adaugati un varf de sare. Cand apa clocoteste adaugati faina de malai in ploaie

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

salata de fasole verde

Se lasa la scurs fasolea verde intr-o strecuratoare, pana se curata si se zdrobesc cei doi catei

1 vot    0 comentarii
10 min
Salate reci
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu bere si legume

Tocanita de porc cu bere si legume

Taiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem rosiile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancare de limba cu praz si masline

Mancare de limba cu praz si masline

Limba se pune la fiert impreuna cu condimentele. Dupa fierbere se toaca marunt si se indeparteaza toate pielitele. Separat, se caleste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne