autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu ananas

Autor: Dana Groapa (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Groapa (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 mai 2005

Ingrediente
300 gr piept de pui dezosat, o cutie mica de compot de ananas sau jumatate de fruct de ananas curata si tait cubulete, 2 cepe mari de apa, 80 ml ulei, tarhon, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 20 min

58 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa pestisori si pieptul de pui in felii (1cm latime, 10 cm lungime).


Intr-o tigaie cu margini inalte se rumemeste in ulei ceapa taiata pestisori, se adauga apoi pieptul feliat si se prajesc la foc rapid (circa 3 minute). Cand pieptul de pui este aproape gata se adauga ananasul (fara zeama, daca este din compot).


Se sareaza si pipareaza dupa gust si se mai lasa circa 1 minut pe foc, cu capacul pus.


Se ia de pe foc se adauga tarhonul maruntit si se pune din nou sub capac pentru 10 minute.


Se serveste cu salata verde si orez sau cartofi.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

58 voturi

Ingrediente

  • 300 gr piept de pui dezosat
  • o cutie mica de compot de ananas sau jumatate de fruct de ananas curata si tait cubulete
  • 2 cepe mari de apa
  • 80 ml ulei
  • tarhon
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dana Groapa

Chiftelute de mamaliga

Puneti apa la fiert si adaugati un varf de sare. Cand apa clocoteste adaugati faina de malai in ploaie

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

salata de fasole verde

Se lasa la scurs fasolea verde intr-o strecuratoare, pana se curata si se zdrobesc cei doi catei

1 vot    0 comentarii
10 min
Salate reci


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne in varza murata

Sarmale cu carne in varza murata

Se spala bine orezul. Se toaca marunt ceapa si se caleste in putin ulei. Se adauga 1 pahar cu apa si orezul si se ia focul. Nu

1 vot    0 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Se adauga painea bine scursa, cartoful dat prin razatoarea mica,

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne