autor:

Fara foto

» » , , Aperitive cu carne, Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de pui cu fulgi de porumb

Autor: Anca Borbei (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii subtiri.Din restul componentelor se face o compozitie potrivit de moale.Fulgii de porumb se piseaza cu ajutorul sucitorului.Feliile de piept se dau prin compozitia respectiva apoi prin fulgii pisati si se pun la prajit in ulei bine incins.


Se pot servi simpli sau alaturi de o garnitura cum ar fi cartofi pai,orez,etc.Pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 2oua
  • piper
  • oregano
  • sare
  • boia de ardei iute
  • putina apa
  • 1lingura mustar
  • rozmarin
  • delicat
  • faina
  • 2bucati de piept de pui dezosati
  • 1punga mare de fulgi de porumb simpli

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anca Borbei

Trufe de alune

Se amesteca zaharul impreuna cu galbenusurile, margarina si nessul. Se adauga apoi alunele decojite

17 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tort cu ciocolata invelit in Finetti de praline cu alune de padure

Pentru a prepara baza,bateti intr-un bol cele 6 galbenusuri impreuna cu jumatate din zahar pana se

19 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
concurs ca dragostea in bucate
Retete
din Mancaruri cu carne
Limba de porc cu praz si masline

Limba de porc cu praz si masline

Se calesc ceapa impreuna cu prazul in ulei, pana aceastea devin aurii la culoare, se adauga usturoiul pisat, sarea, piperul, boiaua

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui

Ciulama de pui

Mai intai vom prepara supa de pui. Se spala puiul si apoi se pune la fiert intr-o oala de 3 litri cu apa. Cand incepe sa fiarba, se

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne