autor:

Fara foto

» » , , Aperitive cu carne, Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de pui cu fulgi de porumb

Autor: Anca Borbei (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii subtiri.Din restul componentelor se face o compozitie potrivit de moale.Fulgii de porumb se piseaza cu ajutorul sucitorului.Feliile de piept se dau prin compozitia respectiva apoi prin fulgii pisati si se pun la prajit in ulei bine incins.


Se pot servi simpli sau alaturi de o garnitura cum ar fi cartofi pai,orez,etc.Pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 2oua
  • piper
  • oregano
  • sare
  • boia de ardei iute
  • putina apa
  • 1lingura mustar
  • rozmarin
  • delicat
  • faina
  • 2bucati de piept de pui dezosati
  • 1punga mare de fulgi de porumb simpli

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anca Borbei

Trufe de alune

Se amesteca zaharul impreuna cu galbenusurile, margarina si nessul. Se adauga apoi alunele decojite

17 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tort cu ciocolata invelit in Finetti de praline cu alune de padure

Pentru a prepara baza,bateti intr-un bol cele 6 galbenusuri impreuna cu jumatate din zahar pana se

19 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini carnea in plus. Se bate putin carnea,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu bere si legume

Tocanita de porc cu bere si legume

Taiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem rosiile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne