autor:

Fara foto

» » , , Aperitive cu carne, Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de pui cu fulgi de porumb

Autor: Anca Borbei (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii subtiri.Din restul componentelor se face o compozitie potrivit de moale.Fulgii de porumb se piseaza cu ajutorul sucitorului.Feliile de piept se dau prin compozitia respectiva apoi prin fulgii pisati si se pun la prajit in ulei bine incins.


Se pot servi simpli sau alaturi de o garnitura cum ar fi cartofi pai,orez,etc.Pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 2oua
  • piper
  • oregano
  • sare
  • boia de ardei iute
  • putina apa
  • 1lingura mustar
  • rozmarin
  • delicat
  • faina
  • 2bucati de piept de pui dezosati
  • 1punga mare de fulgi de porumb simpli

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anca Borbei

Trufe de alune

Se amesteca zaharul impreuna cu galbenusurile, margarina si nessul. Se adauga apoi alunele decojite

17 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tort cu ciocolata invelit in Finetti de praline cu alune de padure

Pentru a prepara baza,bateti intr-un bol cele 6 galbenusuri impreuna cu jumatate din zahar pana se

19 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Costite de porc in sos

Costite de porc in sos

Dupa cum stiti, costitele sunt gatite in cele mai multe cazuri fripte sau facute la gratar. Acum vreau sa va prezint o reteta in care

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in Foi de Vita

Sarmalute in Foi de Vita

Pasul 1: Pregatim aragazul si o craticioara in care punem apa, pe care o lasam sa fiarba.Cand apa fierbe adaugam frunzele de vita si

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne