autor:

violeta c.

» » Aperitive cu carne

Piept de pui cu maioneza

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
3 oua, 250-300 ml ulei, zeama de lamaie, un piept de pui-marime mijlocie, 2 castraveti murati sau in otet

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

15 voturi

Mod de preparare

Se face maioneza din 2 oua fierte si unul crud incorporand treptat uleiul si zeama de lamaie; pieptul de pui se fierbe ; se mesteca la final pieptul de pui taiat fasii cu maioneza si castravetii murati taiati cubulete si storsi.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Denisa Barbie , 29 aprilie 2014

    E delicios acest meniu

  • Fara foto

    Neculai Huidiu , 16 aprilie 2014

    pt fetita mea e perfecta

  • Fara foto

    Marioara Constantin , 30 decembrie 2013

    este delicioasa si usor de pregatit!va multumesc

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250-300 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • un piept de pui-marime mijlocie
  • 2 castraveti murati sau in otet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de violeta c.

Pulpe de pui cu legume

Pulpele se fierb in apa cu sare timp de 15 min; se asaza intr-o tava mai mica-pt cuptor- unsa cu

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Aperitiv cu cascaval

Pe o felie de cascaval se pune o felie de bacon si o fasie de castravete eventual stors; se ruleaza

0 voturi    0 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza

Aperitiv cu branza de vaci

Branza de vaci de freaca bine cu furculita sau blender cu unt sau ulei; daca e prea scoapta, se subtiaza

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Rulada cu carne tocata si ciuperci

Rulada cu carne tocata si ciuperci

Se topesc 150 gr margarina intr-o craticioara, apoi se adauga faina si se amesteca continuu ca sa nu se lipeasca.Se adauga laptele si

51 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui in aluat de foietaj

Drob de pui in aluat de foietaj

Spalam si curatam ficateii si ii punem sa fiarba.Ii lasam la fiert circa 10-15 min. Indepartam spuma care se formeaza. Spalam pieptul

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne