autor:

violeta c.

» » Aperitive cu carne

Piept de pui cu maioneza

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se face maioneza din 2 oua fierte si unul crud incorporand treptat uleiul si zeama de lamaie; pieptul de pui se fierbe ; se mesteca la final pieptul de pui taiat fasii cu maioneza si castravetii murati taiati cubulete si storsi.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Denisa Barbie , 29 aprilie 2014

    E delicios acest meniu

  • Fara foto

    Neculai Huidiu , 16 aprilie 2014

    pt fetita mea e perfecta

  • Fara foto

    Marioara Constantin , 30 decembrie 2013

    este delicioasa si usor de pregatit!va multumesc

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250-300 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • un piept de pui-marime mijlocie
  • 2 castraveti murati sau in otet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de violeta c.

Pulpe de pui cu legume

Pulpele se fierb in apa cu sare timp de 15 min; se asaza intr-o tava mai mica-pt cuptor- unsa cu

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Aperitiv cu cascaval

Pe o felie de cascaval se pune o felie de bacon si o fasie de castravete eventual stors; se ruleaza

0 voturi    0 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza

Aperitiv cu branza de vaci

Branza de vaci de freaca bine cu furculita sau blender cu unt sau ulei; daca e prea scoapta, se subtiaza

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Denisa Barbie

E delicios acest meniu

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Aperitive cu carne
Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele. Il condimentam cu sare, piper si putina

1 vot    2 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop curat, apoi le presaram cu sare. Curatam ceapa,

4 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne