autor:

violeta c.

» » Aperitive cu carne

Piept de pui cu maioneza

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se face maioneza din 2 oua fierte si unul crud incorporand treptat uleiul si zeama de lamaie; pieptul de pui se fierbe ; se mesteca la final pieptul de pui taiat fasii cu maioneza si castravetii murati taiati cubulete si storsi.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Denisa Barbie , 29 aprilie 2014

    E delicios acest meniu

  • Fara foto

    Neculai Huidiu , 16 aprilie 2014

    pt fetita mea e perfecta

  • Fara foto

    Marioara Constantin , 30 decembrie 2013

    este delicioasa si usor de pregatit!va multumesc

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250-300 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • un piept de pui-marime mijlocie
  • 2 castraveti murati sau in otet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de violeta c.

Pulpe de pui cu legume

Pulpele se fierb in apa cu sare timp de 15 min; se asaza intr-o tava mai mica-pt cuptor- unsa cu

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Aperitiv cu cascaval

Pe o felie de cascaval se pune o felie de bacon si o fasie de castravete eventual stors; se ruleaza

0 voturi    0 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza

Aperitiv cu branza de vaci

Branza de vaci de freaca bine cu furculita sau blender cu unt sau ulei; daca e prea scoapta, se subtiaza

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Denisa Barbie

E delicios acest meniu

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva complet si o punem peste faina. Incepem

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca

Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca

Castravetele se spala si se taie pe lung 6 fasii subtiri cu ajutorul instrumentului de decojit. Se ruleaza pe fiecare grisina cate

3 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne