autor:

Fara foto

» » Aperitive

Piept de pui cu miere

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 20 septembrie 2006
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 20 septembrie 2006

Ingrediente
100- 150 gr de piept de pui, 2 linguri de ulei de masline, 1 lingura de miere de albine, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

15 voturi

Mod de preparare

Se sareaza pieptul de pui si se lasa 15 minutesi se taie in filete.


Se incinge uleiul, se adauga mierea de albine, se lasa cateva secunde, dupa care se adauga pieptul de pui.


Se serveste cu legume la gratar.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

15 voturi

Ingrediente

  • 100- 150 gr de piept de pui
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de miere de albine
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Kamad Sebastian

Salata de castraveti cu pepene galben

Castravetele se curata de piele, se taie in jumatate (lungime) si se taie in rondele fine; se amesteca

0 voturi    1 comentariu
8 min
Retete vegetariene

Dovlecei cu ton

Se taie dovlecelul in jumatati pe lungime. Se scoate miezul dovlecelului cu o lingurita. Se pune

4 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Vinete umplute cu branza si jamon serrano

Se spala bine vinetele si se vor taia in rondele, nu foarte groase. Se pune intre doua rondele de

3 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Snitele de porc

Snitele de porc

Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare (vegeta)

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Drob cu carne de porc in manta de bacon

Drob cu carne de porc in manta de bacon

Taiem carnea cubulete,o spalam , o lasam la scurs si apoi o dam prin masina de tocat. Amestecam bine cu mana carnea astfel tocata si

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive