autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

Piept de pui cu miere

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 20 septembrie 2006
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se sareaza pieptul de pui si se lasa 15 minutesi se taie in filete.


Se incinge uleiul, se adauga mierea de albine, se lasa cateva secunde, dupa care se adauga pieptul de pui.


Se serveste cu legume la gratar.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

15 voturi

Ingrediente

  • 100- 150 gr de piept de pui
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de miere de albine
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Kamad Sebastian

Salata de castraveti cu pepene galben

Castravetele se curata de piele, se taie in jumatate (lungime) si se taie in rondele fine; se amesteca

0 voturi    1 comentariu
8 min
Retete vegetariene

Dovlecei cu ton

Se taie dovlecelul in jumatati pe lungime. Se scoate miezul dovlecelului cu o lingurita. Se pune

4 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu peste

Vinete umplute cu branza si jamon serrano

Se spala bine vinetele si se vor taia in rondele, nu foarte groase. Se pune intre doua rondele de

3 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Rulada de curcan cu legume

Rulada de curcan cu legume

Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica si ceapa prin razatoarea mare. Se calesc in putin ulei, se condimenteaza si se amesteca

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui Shanghai in crusta de chips

Pui Shanghai in crusta de chips

Se spala carnea de pui si se taie fasii. Se sareaza dupa preferinta, se adauga piper sau condimente. Se bat ouale, se adauga sare, faina,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne