autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

Piept de pui cu miere

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 20 septembrie 2006
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se sareaza pieptul de pui si se lasa 15 minutesi se taie in filete.


Se incinge uleiul, se adauga mierea de albine, se lasa cateva secunde, dupa care se adauga pieptul de pui.


Se serveste cu legume la gratar.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

15 voturi

Ingrediente

  • 100- 150 gr de piept de pui
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de miere de albine
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Kamad Sebastian

Salata de castraveti cu pepene galben

Castravetele se curata de piele, se taie in jumatate (lungime) si se taie in rondele fine; se amesteca

0 voturi    1 comentariu
8 min
Retete vegetariene

Dovlecei cu ton

Se taie dovlecelul in jumatati pe lungime. Se scoate miezul dovlecelului cu o lingurita. Se pune

4 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu peste

Vinete umplute cu branza si jamon serrano

Se spala bine vinetele si se vor taia in rondele, nu foarte groase. Se pune intre doua rondele de

3 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Pregatirea este foarte simpla. Vinetele coapte (eu am mai avut in congelator), se toaca si se potrivesc de sare. Pe fiecare felie de

2 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Rotite de pui

Rotite de pui

Pieptul de pui se da prin masina de tocat.Ceapa si mararul se toaca marunt,morcovul i l dam pe razatoarea mica. Amestecam carnea de

11 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu carne