autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

Piept de pui cu miere

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 20 septembrie 2006
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se sareaza pieptul de pui si se lasa 15 minutesi se taie in filete.


Se incinge uleiul, se adauga mierea de albine, se lasa cateva secunde, dupa care se adauga pieptul de pui.


Se serveste cu legume la gratar.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

15 voturi

Ingrediente

  • 100- 150 gr de piept de pui
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de miere de albine
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Kamad Sebastian

Salata de castraveti cu pepene galben

Castravetele se curata de piele, se taie in jumatate (lungime) si se taie in rondele fine; se amesteca

0 voturi    1 comentariu
8 min
Retete vegetariene

Dovlecei cu ton

Se taie dovlecelul in jumatati pe lungime. Se scoate miezul dovlecelului cu o lingurita. Se pune

4 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu peste

Vinete umplute cu branza si jamon serrano

Se spala bine vinetele si se vor taia in rondele, nu foarte groase. Se pune intre doua rondele de

3 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Rulada de piept de pui

Rulada de piept de pui

Mod de preparare: Oualele se fierb 10 minute, se lasa putin in apa rece, se decojesc si apoi se taie rondele nici foarte groase nici

28 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulada de curcan cu legume

Rulada de curcan cu legume

Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica si ceapa prin razatoarea mare. Se calesc in putin ulei, se condimenteaza si se amesteca

0 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne