Curatam pieptul de pui, il portionam si il punem la oparit cateva minute in apa cu putina sare. Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si unt. Lasam focul mic si adaugam pieptul de pui....usturoiul il zdrobim si-l punem in tigaie pentru a da aroma pieptului. Nu-l lasam mai mult de 1 minut ..... scoatem usturoiul pentru ca se amaraste. Pieptul de pui il rumenim pe fiecare parte.
Morcovul il taiem betisoare si-l tragem in putin unt. Adaugam un praf de sare si lasam pana se inmoaie putin morcovul, dar sa ramana si usor crocant.
Asezam pe farfurie si putem servi cu crutoane rotunde de paine (cu ulei de masline, oregano si usturoi
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii