Curăţaţi şi tăiaţi bucăţi pieptul de pui. Spălaţi şi tocaţi prazul, feniculul, apio, ardeiul şi mărarul.
Puneţi două linguri de ulei într-o tigaie, iar, când este încins, adăugaţi fâşiile de pui pe care le rumeniţi pe fiecare parte. Presăraţi deasupra un sfert de linguriţă de sare.
Într-o cratiţă adăugaţi celelalte patru linguri de ulei, iar, când este încins, adăugaţi prazul, feniculul, apio şi ardeiul tocat. Presăraţi deasupra un sfert de linguriţă de sare şi piperul negru. Căliţi puţin legumele apoi adăugaţi fâşiile de pui rumenite. Amestecaţi toate ingredientele, apoi adăugaţi seminţele de dovleac, floarea soarelui, susan negru şi alb şi stoarceţi zeama de la portocală. Amestecaţi din nou şi adăugaţi piperul roşu şi mărarul tocat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii