Pregatim carnea:
Se spala feliile de piept si se pun la scurs, le stropim cu sare si piper si le punem intr-o tigaie incalzita. Le rumenim pe ambele parti,apoi turnam vinul peste piept ,adaugam fructele de la rodie,batonul de scortisoara si putina menta.Lasam sa fiarba la foc mare pana se evapora tot vinul si se rumeneste pieptul putin,apoi oprim focul.
Pregatim sosul:
Punem intr- oala sucul de rodii,adaugam zeama de la jumatate de lamaie,1 lingura de miere,putina menta,putina sare si sfecla rosie taiata felii foarte fine,apoi lasam sa fiarba pana apar bule de sos deasupra,apoi oprim focul.
Pe un platou asezam doua bucati de piept si il strpim din belsug cu sos de rodii si ornam cu felii de sfecla rosie.Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii