autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui cu susan

Autor: carmen akgozlu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se cumpara piept de pui dezosat si taiat felii subtiri ca pt snitzel. Daca portiile sunt mari se taie in fasii de cca. 3 degete latime.


Se presara bucatile cu sare si piper. bat ouale bine.


Se pun semintele de susam (se gasesc la pliculete) pe o farfurie intinsa.


Se procedeaza la fel si cu faina.


Se dau bucatile de pui mai intai prin faina, apoi oua si la sfarsit prin susam pe toata portiunea.


Se prajesc intr-o tava cu ulei la foc rapid ca niste snitzele pana se rumenesc.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • piept de pui subtire
  • sare
  • piper
  • 1-2 oua
  • faina
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de carmen akgozlu

Salata de pui cu maioneza şi iaurt

Se fierbe pieptul de pui şi se rupe faşii faşii. Se lasa sa se raceasca. Se taie morcovul, castravetele

6 voturi    0 comentarii
30 min
Salate cu carne

Saratele cu otet

Se amesteca toate ingredientele intr-un castron (doar galbenuşul de la ou) dupa care se pune faina

3 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Rulada Serrano de curcan

Rulada Serrano de curcan

Baby carrots le punem la fiert in apa cu sare, in timp ce feliem ardeiul gras si condimentam feliile taiate de piept de curcan. Cand

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
Iepure in bere bruna

Iepure in bere bruna

Spălaţi iepurele, îl tăiaţi bucăţi, să aveţi patru bucăţi de picioare, 4 bucăţi din spate sau puteţi să îl

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi