autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui cu susan

Autor: carmen akgozlu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se cumpara piept de pui dezosat si taiat felii subtiri ca pt snitzel. Daca portiile sunt mari se taie in fasii de cca. 3 degete latime.


Se presara bucatile cu sare si piper. bat ouale bine.


Se pun semintele de susam (se gasesc la pliculete) pe o farfurie intinsa.


Se procedeaza la fel si cu faina.


Se dau bucatile de pui mai intai prin faina, apoi oua si la sfarsit prin susam pe toata portiunea.


Se prajesc intr-o tava cu ulei la foc rapid ca niste snitzele pana se rumenesc.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • piept de pui subtire
  • sare
  • piper
  • 1-2 oua
  • faina
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de carmen akgozlu

Salata de pui cu maioneza şi iaurt

Se fierbe pieptul de pui şi se rupe faşii faşii. Se lasa sa se raceasca. Se taie morcovul, castravetele

6 voturi    0 comentarii
30 min
Salate cu carne

Saratele cu otet

Se amesteca toate ingredientele intr-un castron (doar galbenuşul de la ou) dupa care se pune faina

3 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in vasul de yena, uns in avans cu putin

1 vot    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Cotlet de porc cu cascaval

Cotlet de porc cu cascaval

Condimentam cotletele de porc cu sare si piper macinat, pe ambele parti. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul. Punem cotletele

0 voturi    1 comentariu
35 min
Fripturi