autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui cu susan

Autor: carmen akgozlu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se cumpara piept de pui dezosat si taiat felii subtiri ca pt snitzel. Daca portiile sunt mari se taie in fasii de cca. 3 degete latime.


Se presara bucatile cu sare si piper. bat ouale bine.


Se pun semintele de susam (se gasesc la pliculete) pe o farfurie intinsa.


Se procedeaza la fel si cu faina.


Se dau bucatile de pui mai intai prin faina, apoi oua si la sfarsit prin susam pe toata portiunea.


Se prajesc intr-o tava cu ulei la foc rapid ca niste snitzele pana se rumenesc.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • piept de pui subtire
  • sare
  • piper
  • 1-2 oua
  • faina
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de carmen akgozlu

Salata de pui cu maioneza şi iaurt

Se fierbe pieptul de pui şi se rupe faşii faşii. Se lasa sa se raceasca. Se taie morcovul, castravetele

6 voturi    0 comentarii
30 min
Salate cu carne

Saratele cu otet

Se amesteca toate ingredientele intr-un castron (doar galbenuşul de la ou) dupa care se pune faina

3 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pasul 2: Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi