Portionez pieptul de pui, il presar cu sare si piper. Il rumenesc in dubletta sau in tigaie de teflon, pe ambele parti cate 3 minute.
Fierb pastele in apa clocotita cu sare si o lingura de ulei.
Strecor pastele, le presar cu sare si piper.
Varza tocata marunt, o asezonez cu un dressing obtinut din zeama de lamaie, o lingurita de zahar,ulei si sare.
Aseaz varza pe o farfurie intinsa, in mijloc las loc pentru cuibul din paste.Asez carnea in cuib si servim cu placere.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii