autor:

autor

» » Fripturi

Piept de pui in stil Italian

   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie.


Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata.


Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano.


Se aseaza doua - trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozarella.


Dupa ce se inmoaie mozarella, puiul este gata.


Se serveste cu cartofi natur.

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Meda68

    Meda68 (Maestru bucatar):

    Am pregatit aceasta reteta inainte de a o gasi pe site, doar ca nu am pus rosii si am folosit cascaval felii in loc de mozzarela. Pieptul de pui a iesit foarte bun si foarte fraged.

  • Alisea

    Alisea (Chef de cuisine):

    Am incercat si eu si a iesit foarte bun. Mai ales pieptul de pui, nu l-am condimentat niciodata in zeama de lamaie iar sotul meu a fost incantat.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine):

    Am reusit sa fac aceasta reteta. Nu e foarte complicata, e chiar foarte rapid de preparat si foarte, foarte buna. Ador combinatia de rosii si branza. Eu am presarat si putin busuioc uscat, alaturi de oregano si piper alb.

  • 68 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 iulie 2011

    desigur o reteta delicioasa!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    O teteta foarte gustoasa!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Merita incercata.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

      O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Se face rapid si e foarte buna !

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      simplu si delicios.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Rapid, gustos, hranitor!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      O reteta rapida, gustoasa, usoara, trebuie retinuta, am salvat-o.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      E foarte buna si destul de rapida.

    • Fara foto

      alex , 09 octombrie 2009

      mă face să mă ling pe buze de poftă

    • Adrian

      Adrian (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Rapid si bun.

    • Fara foto

      alex , 03 octombrie 2009

      un jeg de reteta

    • Fara foto

      amic , 25 septembrie 2009

      Sunt un novice si nu ma descurc. Adica cum pun feliile de rosii pe fiecare gratar de pui? Inteleg ca pulpele de pui sunt in cratita nu pe gratar. Sau scot pulpele din cratita, le trec pe un gratar (de nu s-or praji de tot) si apoi pun rosiile peste. Ajutor!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      Bun,bun,foarte bun...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Ft des pregatesc piptul de pui in modul acesta,iar mozzarella se poate inlocui cu cascaval, iese la fel de bun.

    • Fara foto

      violeta , 16 septembrie 2009

      Am sa o incerc si eu,fetitei mele ii place foarte mult pieptul de pui,mersi de reteta.

    • Fara foto

      paula , 13 septembrie 2009

      Sunt in Italia de 4ani, a trebuit sa caut in retete romanesti ca sa vad ce bunatata e pieptul it.

    • Fara foto

      glodar loredana , 12 septembrie 2009

      Foarte gustoasa, am fost si eu in italia si am vazut cum se prepara, felicitari.

    • Fara foto

      glodar loredana , 12 septembrie 2009

      Foarte bun si gustos!

    • Fara foto

      andrada , 06 septembrie 2009

      Buna fetelor. Vreau sa va spun ca si eu am fost in italia si stiu ce e mozarella, e super buna si am mancat si de aici de la peny marchet, insa aici la noi la trident este un cascaval mare si lung intr-o folie rosie daca nu ma insel,si pe acela scrie mozarella. Si eu am crezut ca e chiar mozarella insa cand l-am deschis am vazut ca e cascaval. Va pup si e super reteta!

    • Fara foto

      PAUL , 23 august 2009

      Am sa incerc, arata bine.

    • maria82

      maria82 (Chef de cuisine) , 20 august 2009

      Super interesant!! Imi place ideea. O sa incerc.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Imi place pieptul de pui sub orice forma, e minunata reteta.

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Simplu si usor de preparat, am sa incerc si eu .

    • Fara foto

      vera , 03 august 2009

      Eu gatesc mai mereu in modul acesta pieptul de pui!

    • Fara foto

      pancu , 02 august 2009

      Pt maria,oregano il gasesti la market e un condiment.. Sper ca te-am ajutat

    • Fara foto

      Rody , 02 august 2009

      Da ,este o reteta simpla dar si un meniu sanatos,mai ales ca trebuie sa invatam sa mancam sanatos in fiecare zi....eu de 14 ani mi-am schimbat total stilul in a manca....asa ca trebuie sa alegem meniuri sanatoase !

    • Fara foto

      liliana cerbu (Maestru bucatar) , 01 august 2009

      Oregano este o iarba aromatica mediteraneana. Poti sa o gasesti sub forma uscata la magazin, la raionul de condimente. Daca nu, poti sa il inlocuiesti cu busuioc si/sau cimbru. Reteta este foarte buna. Grazie!

    • Fara foto

      maria , 27 iulie 2009

      Vreau sa incerc si eu dar nu stiu ce e oregano? Sunt de peste prut si la noi nu am auzit de asa cuvint. Mersi mult

    • Fara foto

      aura , 02 iulie 2009

      E o reteta usoara care merita incercata pentru femeile foarte ocupate si care vor sa impresioneze seara la cina.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Foarte bună. Am s-o încerc când am timp!

    • Fara foto

      danna , 22 iunie 2009

      Foarte apetisant, o sa incerc.

    • marin claudia

      marin claudia (Maestru bucatar) , 21 iunie 2009

      E foarte gustoasa reteta si usor de preparat, eu am facut-o si e foarte buna.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      E buna cred, suna bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      E buna cred, suna bine!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Voi incerca si eu aceasta reteta cat de curand....

    • Fara foto

      scootsie (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Se poate servi cu cartofi natur, dar mai deliciosi sunt cei taranesti si daca adaugi putin ulei de masline si condimente naturale.... e si mai si!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Este o reteta interesanta. O voi incerca si eu.

    • Andreea G.

      Andreea G. (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

      Pare foarte gustoasa...cred ca am sa incerc si eu sa o fac :)

    • Fara foto

      Gavanescu Elena Andreea (Bucatar) , 09 mai 2009

      Suna bine si cred k e si foarte gustos ... o sa incerc sa fac si eu

    • Fara foto

      Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine) , 02 mai 2009

      Eu prepar retete de genul acesta cu piept fiert, de la supa...da, si busuiocul...FAIN.

    • Fara foto

      nedelcu cristina (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

      Cimbru si busuioc

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

      Am sa incerc si eu. Suna bn.

    • Fara foto

      Roxx , 13 aprilie 2009

      Foarte buna reteta :)

    • Fara foto

      adina n (Bucatar) , 05 aprilie 2009

      Eu adaug si cimbru....

    • derbypesca

      derbypesca (Maestru bucatar) , 05 aprilie 2009

      Pare bunuta!

    • Fara foto

      calugareanu angela (Bucatar) , 03 aprilie 2009

      Interesanta, merita incercata!

    • Schiopu Simona

      Schiopu Simona (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

      Suna interesant, deci trebuie incercat.

    • Fara foto

      octavian tabara (Bucatar) , 26 martie 2009

      Este delicioasa reteta!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

      Da e o idee buna

    • Fara foto

      Petruta Tenescu (Chef de cuisine) , 16 martie 2009

      Suna foarte interesant... o sa incerc si eu si revin cu date :)

    • Fara foto

      alexandra , 14 martie 2009

      Rste ffffff delicios!

    • Fara foto

      romica , 27 februarie 2009

      Am sa incerc.

    • Fara foto

      kate , 05 februarie 2009

      Si daca stropesti rosiile cu mozzarella cu un pic de ulei de masline... mananci de nu te mai opresti...

    • Fara foto

      geo , 05 februarie 2009

      Mozzarella nu e cascaval, e un fel de branza.

    • Fara foto

      geo , 05 februarie 2009

      Mozarella e branza, nicidecum cascaval!

    • Fara foto

      tereza , 02 februarie 2009

      O sa incerc, sper ca e buna!

    • Fara foto

      tania , 02 februarie 2009

      Lamuriti-ma si pe mine va rog mozarella este cascaval sau ma gresesc?

    • Fara foto

      danyella009 , 28 ianuarie 2009

      Sper sa iasa la fel de buna pe cat pare.

    • Fara foto

      liliana popoiu , 08 ianuarie 2009

      Este foarte buna.

    • Fara foto

      daniel , 06 ianuarie 2009

      Sper sa fie la fel de bun pe cat pare.

    • Fara foto

      IULIAN , 04 decembrie 2008

      Buna! Reteta e simpla si rapida si foarte gustoasa, incercati-o, se merita.

    • Fara foto

      Iulian , 04 decembrie 2008

      Reteta e simpla si rapida, incercati-o acasa, nu trebuie sa mergeti la restaurant sa dati o groaza de bani. Pofta buna!

    • Fara foto

      alexandra , 18 noiembrie 2008

      Vreau sa incerc si eu, sper sa iasa bun... Dupa reteta trebuie sa fie ffff bun!

    • Fara foto

      vali , 15 noiembrie 2008

      Am mancat asta la restaurant :D si a fost ok!

    • Fara foto

      anina , 12 octombrie 2008

      Foarte buna, asta seara am facut-o, e super tare!!! Incercati si voi! Multumim!

    • Fara foto

      oana , 26 septembrie 2008

      Abia astept sa o incerc, sper sa iasa f buna! Bye!

    • Fara foto

      Andreea , 21 septembrie 2008

      Buna tuturor. Am incercat reteta si este delicioasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

596 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati file din piept de pui,
  • 1 mozarella
  • 3 rosii
  • oregano
  • ulei de masline
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • unt pentru prajit.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi

Costite de porc la gratar cu miere si sos teriyaki

Am vazut un “rack of ribs” sau niste coaste bestiale de porc intr-o vitrina la o macelarie

0 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

desigur o reteta delicioasa!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Fripturi
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pasul 2: Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi