Pieptul de pui se dezoseaza,se taie felii si se condimenteaza cu sare si origano.
Cartofii se curata,se taie cuburi mari si se pun la fiert cu putina sare.
In timp ce fierb cartofii,incalzim gratarul si punem pieptul de pui.
Ceapa se curata,se toaca marunt si se pune la inabusit cu putin ulei si 2 linguri de apa.Cand au fiert cartofii,se scurg si se pun peste ceapa,se sareaza,se pipereaza si daca sunt prea uscati se adauga putina apa in care au fiert cartofii.Se lasa 2 minute la foc mic.
Facem pieptul de pui pe ambele parti si il servim cu putin suc de lamaie deasupra alaturi de cartofii taranesti.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii