Piept de pui panè

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui panè

Ingrediente

  • un piept de pui feliat
  • 2 oua
  • 50 ml smantana grasa
  • faina, sare, piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se inveleste intr-o folie de plastic si se bate bine.

Ouale se bat bine sau se mixeaza cu blenderul, se adauga smantana se continua mixarea, iar usor usor faina si un varf cutit sare (piper), pana devine o compozitie ca la clatite, mai groasa.

Carnea se sareaza, se tavaleste prin faina se trece prin ou, dupa care se pune la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti, se scot pe hartie de bucatarie, se servesc calde!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise