autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui pane

Autor: Carmen Diconi (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Diconi (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2005

Ingrediente
piept de pui dezosat 2 buc, 2 l apa,3 oua, 3 linguri faina, 1 lingura mustar, ulei pentru prajit, sare, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui de spala si se fierbe in apa cu sare. Cand este fiert, se scurge bine de apa, se sectioneaza in bucatele ( dintr-un piept iasa cam 6-8 bucati). Din oua, faina, mustar si vegeta se prepara un aluat pentru pane, prin care se trec bucatelele de piept de pui si se prajesc in ulei incins pana devin aurii.


Se servesc cu pilaf de orez sau piure de cartofi.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    me , 12 decembrie 2009

    nu a iesit asa grozav dupa cum a fost prezentat. mai multe detalii!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • piept de pui dezosat 2 buc
  • 2 l apa,3 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura mustar
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • vegeta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Fara foto

me

nu a iesit asa grozav dupa cum a fost prezentat. mai multe detalii!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ardei si dovlecei umpluti cu carne

Ardei si dovlecei umpluti cu carne

In tigaia cu ulei incins se caleste ceapa taiata marunt,se adauga cutia cu rosii iar dupa ce a scazut si s-a format un sos,se rastoarna

1 vot    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne tocata

Musaca de cartofi cu carne tocata

Curatam cartofii,ii spalam si ii taiem felii.Ii prajim in ulei si ii scoatem pe prosoape de hartie la scurs. Punem intr-o cratita

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne