autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui pane

Autor: Carmen Diconi (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Print

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Diconi (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2005

Ingrediente
piept de pui dezosat 2 buc, 2 l apa,3 oua, 3 linguri faina, 1 lingura mustar, ulei pentru prajit, sare, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui de spala si se fierbe in apa cu sare. Cand este fiert, se scurge bine de apa, se sectioneaza in bucatele ( dintr-un piept iasa cam 6-8 bucati). Din oua, faina, mustar si vegeta se prepara un aluat pentru pane, prin care se trec bucatelele de piept de pui si se prajesc in ulei incins pana devin aurii.


Se servesc cu pilaf de orez sau piure de cartofi.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    me , 12 decembrie 2009

    nu a iesit asa grozav dupa cum a fost prezentat. mai multe detalii!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • piept de pui dezosat 2 buc
  • 2 l apa,3 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura mustar
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • vegeta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Fara foto

me

nu a iesit asa grozav dupa cum a fost prezentat. mai multe detalii!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele de vita

Chiftele de vita

Painea se pune la inmuiat intr-un vas cu apa. Cartoful si usturoiul se rad pe razatoarea mica. Frunzele de patrunjel se toc marunt. Peste

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Taiem carnea de porc cubulete. Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne