autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui pane

Autor: Carmen Diconi (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Diconi (Bucatar)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2005

Ingrediente
piept de pui dezosat 2 buc, 2 l apa,3 oua, 3 linguri faina, 1 lingura mustar, ulei pentru prajit, sare, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui de spala si se fierbe in apa cu sare. Cand este fiert, se scurge bine de apa, se sectioneaza in bucatele ( dintr-un piept iasa cam 6-8 bucati). Din oua, faina, mustar si vegeta se prepara un aluat pentru pane, prin care se trec bucatelele de piept de pui si se prajesc in ulei incins pana devin aurii.


Se servesc cu pilaf de orez sau piure de cartofi.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    me , 12 decembrie 2009

    nu a iesit asa grozav dupa cum a fost prezentat. mai multe detalii!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • piept de pui dezosat 2 buc
  • 2 l apa,3 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura mustar
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • vegeta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Fara foto

me

nu a iesit asa grozav dupa cum a fost prezentat. mai multe detalii!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul si sosul de soya, se da la gust

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Gulas ardelenesc

Gulas ardelenesc

 Se curata ceapa, se spala si se toaca putin mai mare; se adauga putina sare, ulei cat sa nu se prinda de fundul cratitei si se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne