autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui pane

Autor: Carmen Diconi (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de pui de spala si se fierbe in apa cu sare. Cand este fiert, se scurge bine de apa, se sectioneaza in bucatele ( dintr-un piept iasa cam 6-8 bucati). Din oua, faina, mustar si vegeta se prepara un aluat pentru pane, prin care se trec bucatelele de piept de pui si se prajesc in ulei incins pana devin aurii.


Se servesc cu pilaf de orez sau piure de cartofi.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    me , 12 decembrie 2009

    nu a iesit asa grozav dupa cum a fost prezentat. mai multe detalii!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • piept de pui dezosat 2 buc
  • 2 l apa,3 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura mustar
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • vegeta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Fara foto

me

nu a iesit asa grozav dupa cum a fost prezentat. mai multe detalii!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu bere si legume

Tocanita de porc cu bere si legume

Taiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem rosiile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancare de limba cu praz si masline

Mancare de limba cu praz si masline

Limba se pune la fiert impreuna cu condimentele. Dupa fierbere se toaca marunt si se indeparteaza toate pielitele. Separat, se caleste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne