autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui pane

Autor: Carmen Diconi (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de pui de spala si se fierbe in apa cu sare. Cand este fiert, se scurge bine de apa, se sectioneaza in bucatele ( dintr-un piept iasa cam 6-8 bucati). Din oua, faina, mustar si vegeta se prepara un aluat pentru pane, prin care se trec bucatelele de piept de pui si se prajesc in ulei incins pana devin aurii.


Se servesc cu pilaf de orez sau piure de cartofi.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    me , 12 decembrie 2009

    nu a iesit asa grozav dupa cum a fost prezentat. mai multe detalii!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • piept de pui dezosat 2 buc
  • 2 l apa,3 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura mustar
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • vegeta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Fara foto

me

nu a iesit asa grozav dupa cum a fost prezentat. mai multe detalii!

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga ingredientele pe care le ai la dispozitie si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Spalam carnea, o tamponam cu un servetel si o taiem bucati potrivite. Decojim morcovul, il dam pe razatoarea mare, ceapa o curatam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Punem faina cernuta intr-un bol, sarea, drojdia si incepem sa framantam. Turnam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne