Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus ,se pipereaza si condimenteaza cu Maggi secretul gustului cu gust intensavor de legume apoi se cresteaza usor pe lung si in crestaturi asezam felii de ardei rosu. Se strange cu grija,dinspre margimi spre interior si se prinde cu 2 scobitori. Se aseaza cu scobitorile in tavita apoi se cresteaza in 4-5 locuri, pe lungime, crestaturi usoare, fara a ajunge la ardeiul dinn interior. Se stropeste cu uleiul de masline apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se adauga in tavita si paharelul de vin alb, boabele de piper, foile de dafin, un pic de sare apoi se acoper cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 20 de minute dupa care se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca pieptul usor, udandul cu zeama din tava din cand in cand. Dupa ce s-a rumenit se imbraca pieptul cu felii de branza topita sau cascaval, se da din nou 2-3 minute in cuptor, se scoate si se presara deasupra miezul de alune prajit un pic inainte si maruntit. Se lasa sa se raceasca un pic, se indeparteaza scobitorile cu care a fost prins apoi se taie in felii si se servesc stropite cu sos din tavita.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii