autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de pui umplut la cuptor

Autor: angy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: angy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Ingrediente
-4-5 piepti, -4-5 felii de cascaval taiat subtire, -4-5 felii de bacon taiat subtire, -piper, -cimbru-optional, -2 catei usturoi, -1/2 ceapa, -1 morcov taiat rondele, -2-3 lg de smantana-optional, -1/2 pahar vin alb, -1/2 pahar apa, -2-3 lg de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare




Pieptii se curata de pielite, se spala. Cu un cutit ascutit se face lateral un "buzunaras" unde se vor introduce: felia de cascaval si felia de bacon, acestea fiind rulate amandoua.


Se ung cu putin ulei, se sareaza si pipereaza. In vas se pune uleiul, vinul, apa, usturoiul, ceapa, morcovul si se introduc la cuptor la 175 de grade.


Se stropeste din cand in cand. Cand este gata se adauga smantana si se mai lasa 2-3 minute la cuptor.


Se poate servi cu cartofi pai, piure, legume, paste etc.



Retete
Alte retete din Fripturi

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piepturile de pui se spala, se usuca, se sareaza, se pipereaza si se presara cu condimentul pentru

7 voturi    7 comentarii
2h
Fripturi

Rulouri de pui cu cartofi dulci si sos de hrean

* Piepti de pui se deschid si se umplu cu jumãtate de cârnat si jumãtate de praz, se ruleazã

4 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Deosebit. Felicitari!

  • Fara foto

    petrica , 16 decembrie 2009

    imi place si mie este bun mai ales pentru cei care tiu dieta

  • Fara foto

    andreeea , 16 decembrie 2009

    soper soper delicios pentru bebelushi si pentru cei mari!!! you love

    • Fara foto

      bibiloi , 03 decembrie 2009

      L-am mancat inainte sa se raceasca suprer,astept si unul cu stafide.(Sultanas)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

  • -4-5 piepti
  • -4-5 felii de cascaval taiat subtire
  • -4-5 felii de bacon taiat subtire
  • -piper
  • -cimbru-optional
  • -2 catei usturoi
  • -1/2 ceapa
  • -1 morcov taiat rondele
  • -2-3 lg de smantana-optional
  • -1/2 pahar vin alb
  • -1/2 pahar apa
  • -2-3 lg de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de angy

Orez cu stafide

Se spala orezul si se lasa la scurs.Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa si usturoiul, se prajesc

7 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulou din ceafa de porc

Se taie ceafa (se desface) pe lung in trei, patru depinde cit de subtire reusiti sa o taiati.

4 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi

Cordon-blue

Se bate carnea cu ciocanul de snitele.Se pune o felie de carne,o felie sunca,o felie cascaval si

6 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Deosebit. Felicitari!



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Piept de pui cu seminţe

Piept de pui cu seminţe

Curăţaţi şi tăiaţi bucăţi pieptul de pui. Spălaţi şi tocaţi prazul, feniculul, apio, ardeiul şi mărarul. Puneţi două

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Aripioare glazurate cu legume picante

Aripioare glazurate cu legume picante

In tigaia wok pui uleiul si il incingi. Toci morcovii fierti cubulete si ii amesteci cu mazarea si porumbul, dupa care le pui in tigaie

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi