Apa, zaharul si batonul de vanilie se pun intr-un vas pe foc si se amesteca intruna pana ce s-a dizolvat zaharul, dupa care se lasa siropul sa mai fiarba incet 2 minute.
* Se taie piersicile in doua, se curata de coaja, se scot samburii, se introduce pulpa fructelor in sirop. Se lasa sa fiarba pana ce sunt aproape moi. Se ia vasul de pe foc si se lasa piersicile in sirop pana ce s-au racit bine de tot. Fructele de padure, zaharul pudra si zeama de lamaie se pun in mixer si se face un piure. Se trece apoi piureul printr-o sita si se pune la rece. Pe fiecare farfurie se asaza un glob de inghetata, deasupra - cate o jumatate de piersica, bine scursa, si peste ele se toarna piureul de zmeura, mure, afine etc. Se servesc imediat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii