Se curata si se spala carnea, o punem la fiertcumorcovul si ceapa, apa sa depaseasca foarte putin de ceea ce este in oala, adaugam sarea si lasam sa fiarba. Scoatem capatanile si ghearele de pui si lasam sa mai fiarba pana se desprinde carnea dupa oase. Intre timp ca sa nu ne plictisim pregatim castronelele pentru decor, cu morcovul fiert si cu ouale fierte dupa imaginatie. Pisam usturoiul si il punem sa mai fiarba 10 minute apoi scoatem carnea si o lasam la racit zeama o strecuram intr-un alt vas. Curatam carnea dupa oase, asezati-o usor peste decorul din castronele si turnati zeama usor, se da la frigider pana se incheaga seama apoi se serveste cu placere. pofta buna:)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii