Gelatina se inmoaie in apa rece. Gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor. Usturoiul se curata si se piseaza.
Carnea de curcan se curata, se fierbe in apa cu putina sare, iar dupa ce se spumeaza, se adauga legumele si piperul boabe si se continua fierberea.
Dupa ce carnea si legumele sunt fierte, se strecoara supa, carnea se taie sau se rupe fasii, iar legumele se taie in diferite forme pentru decor.
In supa strecurata se adauga gelatina,albusul de ou batut si usturoiul,apoi se mai tine pe flacara circa 5 min, dupa care se strecoara din nou.
In vase diferite se pune un strat de supa si se raceste in frigider. Apoi se pun gogosarii acri, morcovii fierti si carnea, se completeaza cu supa si se pune la rece.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii