autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Piftie de pasare

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2012
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2012

Ingrediente
1/2 kg de aripioare,, 2-3pulpe, oasele de la spate de unde se scoate pieptul, gituri, legume ptr supa-ceapa,morcovi,radacina de patrunjel,telina, 1foaie de dafin,2-3boabe de enibahar, 4-5 catei de usturoi, 2-3 oua tari fierte proaspat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Toata carnea si oasele se spala bine si se pune intr-o oala cu apa la fiert ca ptr supa mai putina apa ca supa sa fie mai concetrata.Cind apa fierbe curatim spuma si adaugam legumele si mirodeniile.Lasam sa fiarba 40 de minute pina carnea este moale si se ia de pe os.


Strecuram supa-carnea o scoatem de pe oase si gaturile le taiem bucati.


Intr-un pyrex asezam carnea bucatele de gat,usturoiul pisat,da-m la gust cu sare ,piper dupa care turnam supa concetrata sa acopere carnea.


Ouale le taiem felii si le asezam in supa peste carne.


Lasam cateva ore la frigider pina se strange bine.


Cui ii este frica ca nu va congela poate folosi putina gelatina pe care o dizolva in supa fierbinte-dar nu cred ca este nevoie.-aripile si oasele de la spate, pulpele au destula gelatina .


Iese o piftie foarte gustoasa si usor de pregatit.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de aripioare,
  • 2-3pulpe
  • oasele de la spate de unde se scoate pieptul
  • gituri
  • legume ptr supa-ceapa,morcovi,radacina de patrunjel,telina
  • 1foaie de dafin,2-3boabe de enibahar
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2-3 oua tari fierte proaspat.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de kok miori

Chiftelute in sos de rosii

Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Prajitura cu gem si cocos

Ingredientele ptr blat se pun in oala mixerului si se amesteca bine, facand un aluat moale.Aluatul

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Fursecuri cu cocos

Se amesteca toate ingredientele impreuna pana se formeaza un aluat moale si uniform (poate fi amestecat

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mici gratinati

Mici gratinati

Pregatim grill-ul pentru fript micii, il punem pe aragaz si coacem mici bine, pe toate partile, apoi ii luam si ii punem pe o farfurie.

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Snitele din piept de curcan

Snitele din piept de curcan

Pieptul de pui il taiem fasii cat mai subitiri si le batem cu ciocanelul pt snitele pe ambele parti. Batem ouale cu sarea si piperul.

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne