autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Piftie de pasare

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2012
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Toata carnea si oasele se spala bine si se pune intr-o oala cu apa la fiert ca ptr supa mai putina apa ca supa sa fie mai concetrata.Cind apa fierbe curatim spuma si adaugam legumele si mirodeniile.Lasam sa fiarba 40 de minute pina carnea este moale si se ia de pe os.


Strecuram supa-carnea o scoatem de pe oase si gaturile le taiem bucati.


Intr-un pyrex asezam carnea bucatele de gat,usturoiul pisat,da-m la gust cu sare ,piper dupa care turnam supa concetrata sa acopere carnea.


Ouale le taiem felii si le asezam in supa peste carne.


Lasam cateva ore la frigider pina se strange bine.


Cui ii este frica ca nu va congela poate folosi putina gelatina pe care o dizolva in supa fierbinte-dar nu cred ca este nevoie.-aripile si oasele de la spate, pulpele au destula gelatina .


Iese o piftie foarte gustoasa si usor de pregatit.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de aripioare,
  • 2-3pulpe
  • oasele de la spate de unde se scoate pieptul
  • gituri
  • legume ptr supa-ceapa,morcovi,radacina de patrunjel,telina
  • 1foaie de dafin,2-3boabe de enibahar
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2-3 oua tari fierte proaspat.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de kok miori

Saratele din faina de secara cu seminte

Intr-o cratita amestecam faina cu uleiul si il facem faramituri, dupa care adaugam quakerul, sarea,si

1 vot    4 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje

Paine de casa

In bolul mixerului cu forma pentru framantat punem faina cernuta si drojdia care am dizolvat-o in

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

Floricele cu Nutella

In robotul de bucatarie punem toate ingredientele in afara de ou si amestecam cu pulsuri pana devine

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8 ) sau (

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi