autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Piftie de pasare

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2012
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Toata carnea si oasele se spala bine si se pune intr-o oala cu apa la fiert ca ptr supa mai putina apa ca supa sa fie mai concetrata.Cind apa fierbe curatim spuma si adaugam legumele si mirodeniile.Lasam sa fiarba 40 de minute pina carnea este moale si se ia de pe os.


Strecuram supa-carnea o scoatem de pe oase si gaturile le taiem bucati.


Intr-un pyrex asezam carnea bucatele de gat,usturoiul pisat,da-m la gust cu sare ,piper dupa care turnam supa concetrata sa acopere carnea.


Ouale le taiem felii si le asezam in supa peste carne.


Lasam cateva ore la frigider pina se strange bine.


Cui ii este frica ca nu va congela poate folosi putina gelatina pe care o dizolva in supa fierbinte-dar nu cred ca este nevoie.-aripile si oasele de la spate, pulpele au destula gelatina .


Iese o piftie foarte gustoasa si usor de pregatit.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de aripioare,
  • 2-3pulpe
  • oasele de la spate de unde se scoate pieptul
  • gituri
  • legume ptr supa-ceapa,morcovi,radacina de patrunjel,telina
  • 1foaie de dafin,2-3boabe de enibahar
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2-3 oua tari fierte proaspat.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de kok miori

Cupcake marmorat

Incalzim cuptorul la 170 de grade. In bolul mixerului punem untul cu zaharul si amestecam bine

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Cupcake de ciocolata si martipan

Incalzim cuptorul la 160 de grade. Topim ciocolata cu untul la bain marie sau la microunde si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Cupcake de vanilie

Se incalzeste cuptorul la 170 grade. Amestecam zaharul cu untul pana devine o crema moale, dupa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne