autor:

jsabrina

» » Mancaruri cu carne

Pilaf cu ciuperci si pui

Autor: jsabrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se portioneaza puiul ( alegem doar copanele si pieptul ), se spala bine si se pune la fiert, apoi se ia spuma . Pastarnacul , morcovii si 1 ceapa se curata si se pun intregi la fiert peste pui . Se lasa sa fiarba la foc mic pana sunt gata.


Intre timp se toaca ceapa ramasa si ciupercutele marunt si se pun la calit in ulei( mai intai se pune orezul, si se lasa pana acesta capata o culoare aurie).


Se adauga secretul gustului peste ele.


Se toaca marunt si morcovul impreuna cu pastarnacul fiert si se adauga la calit.


Dupa ce s-au calit, se adauga supa obtinuta din carnea fiarta cu legume peste orez pentru a fierbe orezul. Spre sfarsit se pun si foile de dafin.


Dupa ce am oprit focul, asezam bucatele de carne dupa preferinte peste pilaf ( dezosate sau nu ).


Pofta buna !

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Renadi Viuli , 01 noiembrie 2013

    buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Foarte gustoasa!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      foarte buna reteta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Gustoasa mancarea pe care ai preparat-o!

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Ce serioasa esti in prezentarea retetei. Imi place mai mult cand le spui pe toate cu glume.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Foarte aromat si prezentare super.Te invita la masa.....*****

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Şi eu prefer legume mai multe şi nu pun nici secretul gustului, nici delikat , nici vegeta, nici knor.

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Pun secretul gustului pentru ca intradevar este secretul gustului. Eu nu prea pun in mancare sare si intradevar am scris o lingura de secretul gustului, dar nu pun chiar atat. Pun in functie de gust. Mai toate produsele sunt chimicale dar ce sa-i faci..nu putem trai fara ele..

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Ma bucur ca va incanta. Am uitat sa specific ca se poate face si fara carnit, aceeasi reteta doar ca fierbem legumele simple fara carnita. Numai buna pentru post !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Imi place tare mult...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Foarte bun.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Super bun! Imi place! Voi face in curand si eu pentru ca mi-ai facut pofta....

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Bun.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      trebuie sa fi iesit bun.dar daca ai pus legume proaspete la ce mai pui chimicalele din secretul gustului ?

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Bun, bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

89 voturi

Ingrediente

  • 1 Pui ( Copanele si pieptul )
  • 2 Morcovi
  • 2 Cepe
  • 1 Pastarnac
  • 1 Cana de Orez ( la 1
  • 5 l de apa )
  • 5 Linguri de ulei
  • 10 Ciuperci proaspete
  • 2 Foi de dafin
  • 1 Lingura de delicat ( Secretul gustului )

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de jsabrina

Ciorba de Pui Aurie

Ia puiul si spala-l( doar daca vrei) si pune-l intr-o oala cu 3 litri de apa, fa cateva exercitii

24 voturi    12 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Inainte sa va ofer secretul ciorbei de burta , trebuie sa specific cateva lucruri, pentru ca m-am

25 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Salata racoritoare

Soarele asta se joaca cu mine si ma face sa ies afara imbracata subtire...ca sa constat cu stupoare

16 voturi    11 comentarii
20 min
Salate de legume

Renadi Viuli

buna!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de pui cu masline si legume

Musaca de pui cu masline si legume

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie, dar nu foarte mult,

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini carnea in plus. Se bate putin carnea,

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne