Ceapa,prazul,morcovul,telina se curata,se spala ,se taie dupa caz cubulete, rondele sau julien si se fierb inabusit in ulei .Cand au inceput sa se inmoaie se adauga orezul ales si spalat foarte bine…Din cand in cand se mai adauga apa fiarta sau supa de legume,se potriveste de sare,piper,cimbru si se lasa sa fiarba pana incepe sa scada lichidul, sa se obtina consistenta dorita,iar orezul este fiert.Cand este gata se presara patrunjelul tocat deasupra .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii