autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf cu praz si masline

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2-3 bucati praz, o ceapa mare, 2 morcovi, o cana orez, o cana apa, vegeta, 200 g masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Se spala prazul si se toaca. Ceapa se curata si se toaca marunt si ea, morcovul se razuieste.


Se pune prazul, ceapa si morcovul la calit in putin ulei, se adauga orezul spalat si se amesteca.


Se toarna o cana de apa si se lasa sa se umfle putin orezul.


Se pune vegeta si maslinele. Cratita se pune la cuptor pina se moaie legumele si orezul este fiert. Daca este nevoie se mai toarna putina apa. Inaite de servire se potriveste de sare, piper si se presara verdeata tocata deasupra.


  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    O reteta super !

  • Fara foto

    marian , 08 decembrie 2009

    chiar suna delicios

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      buna,interesanta,trebuie notata pentru perioada postului.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Buna reteta,suna delicios.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

  • 2-3 bucati praz
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • o cana orez
  • o cana apa
  • vegeta
  • 200 g masline

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu vinete

Tocanita cu vinete

Curatam vinetele si le taiem cubulete mai mari. Le presaram cu sare si le lasam 20 de minute ,dupa care le punem intr-o strecuratoare

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu legume.

Ciocanele de pui cu legume.

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta. Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne