autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf cu praz si masline

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2-3 bucati praz, o ceapa mare, 2 morcovi, o cana orez, o cana apa, vegeta, 200 g masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Se spala prazul si se toaca. Ceapa se curata si se toaca marunt si ea, morcovul se razuieste.


Se pune prazul, ceapa si morcovul la calit in putin ulei, se adauga orezul spalat si se amesteca.


Se toarna o cana de apa si se lasa sa se umfle putin orezul.


Se pune vegeta si maslinele. cratita se pune la cuptor pina se moaie legumele si orezul este fiert. Daca este nevoie se mai toarna putina apa. Inaite de servire se potriveste de sare, piper si se presara verdeata tocata deasupra.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CARTOFI NOI PRAJITI

Eu,curat cartofii noi intr-un saculet de carpa cu sare mare.Cartofii astfel curatati,se spala si

18 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida la cuptor

Conopida se curata de frunze,se spala,se desface in buchete mari si se pune sa fiarba in apa cu sare

6 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    O reteta super !

  • Fara foto

    marian , 08 decembrie 2009

    chiar suna delicios

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      buna,interesanta,trebuie notata pentru perioada postului.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Buna reteta,suna delicios.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

  • 2-3 bucati praz
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • o cana orez
  • o cana apa
  • vegeta
  • 200 g masline

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Se spala vinetele si rosii. Cu un cutit bine ascutit se taie felii de vanata egale dar fara a le taia pana la capat, astfel incat sa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta rustica cu dovlecei, reteta Laurei Adamache

Tarta rustica cu dovlecei, reteta Laurei Adamache

Dovleceii spalati se taie felii subtiri de aceiasi grosime. Ouale se separa , separat se mixeaza albusurile bine, galbenusurile se bat

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive