autor:

alina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2013
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 noiembrie 2013

Ingrediente
250 g orez, 250 g ciuperci, 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 ardei rosu, 800-900 ml apa, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat marunt si ciupercile si coditele de la ciuperci pe care le taiem felii dupa ce le-am curatat de pielite si le-am spalat. Lasam 2 minute sa se caleasca toate, adaugam 250 g ore, mai lasam 2 minute si adaugam apa. Lasam sa fiarba orezul 20 de minute si la sfarsit punem sare dupa gust!


Se orneaza cu marar taiat marunt. Pofta buna!

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2013

    Este foarte bun, fac si eu mereu. Acum a inceput postul Craciunului si chiar voi face.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013

    Delicios

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2013

    mmmm,ce-mi place!!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • 800-900 ml apa
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de alina

Unt cu usturoi si marar

Untul se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei. Usturoiul il curatam, se taie in doua, il punem

7 voturi    10 comentarii
15 min
Sosuri

Tortellini de casa umplute cu ficat de pui

Aluatul: Pentru aluat amestecam toate ingredientele si framantam aluatul 20 de minute pe masa de

1 vot    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Chiftele de dovlecei cu branza si marar

Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu gaurile mici. Intr-un alt vas pe aceasi

8 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Este foarte bun, fac si eu mereu. Acum a inceput postul Craciunului si chiar voi face.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu vinete

Tocanita cu vinete

Curatam vinetele si le taiem cubulete mai mari. Le presaram cu sare si le lasam 20 de minute ,dupa care le punem intr-o strecuratoare

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu legume.

Ciocanele de pui cu legume.

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta. Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne