autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pilaf de vitel

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg carne, 4 cescute orez, 2 linguri unt, 1 ceapa, sare, piper Se fierbe carnea in apa rece cu ceapa

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se inabusa orezul in unt si se strecoara zeama de carne pe deasupra, turnindu-se putin cite putin. La o masura de orez se socotesc 3 masuri de lichid.


Se fierbe la foc domol AŻ ora si cind orezul este aproape fiert, se adauga bucatile de carne.


Se da la cuptor inainte de a servi. Daca se adauga putin piper, este si mai bun. Cantitatea de lichid este in functie de calitatea orezului. La un orez de calitate superioara sunt suficiente doua masuri de apa.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Kabab hindi(specific arab)

Se macina carnea cu patrunjelul si 2 cepe.Aceasta compozitie se sareaza(dupa gust) si se condimenteaza:un

4 voturi    9 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

PUI PE STICLA LA CUPTOR

Se spala bine puiul,se usuca,se unge cu margarina apoi se da cu vegeta,piper,boia dulce se aseaza

28 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 4 cescute orez
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper Se fierbe carnea in apa rece cu ceapa

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata Se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne