autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pilaf de vitel

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se inabusa orezul in unt si se strecoara zeama de carne pe deasupra, turnindu-se putin cite putin. La o masura de orez se socotesc 3 masuri de lichid.


Se fierbe la foc domol A ora si cind orezul este aproape fiert, se adauga bucatile de carne.


Se da la cuptor inainte de a servi. Daca se adauga putin piper, este si mai bun. Cantitatea de lichid este in functie de calitatea orezului. La un orez de calitate superioara sunt suficiente doua masuri de apa.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 4 cescute orez
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper Se fierbe carnea in apa rece cu ceapa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati. Ouale se bat bine cu condimentele si smantana. Bucatile de pui se adauga in oua

49 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Punem varza la desarat in apa rece pentru 30 min. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga orezul,

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne