autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pilaf de vitel

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg carne, 4 cescute orez, 2 linguri unt, 1 ceapa, sare, piper Se fierbe carnea in apa rece cu ceapa

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se inabusa orezul in unt si se strecoara zeama de carne pe deasupra, turnindu-se putin cite putin. La o masura de orez se socotesc 3 masuri de lichid.


Se fierbe la foc domol A ora si cind orezul este aproape fiert, se adauga bucatile de carne.


Se da la cuptor inainte de a servi. Daca se adauga putin piper, este si mai bun. Cantitatea de lichid este in functie de calitatea orezului. La un orez de calitate superioara sunt suficiente doua masuri de apa.

Se inabusa orezul in unt si s
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Pui lipicios cu lamaie

Asezonati bucatile de pui cu sare si piper . Incinge uleiul de masline intr-o tigaie pentru sotat.

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt

Se bat ouale cu putina sare, se adauga faina, oregano si apa minerala si se amesteca pentru a se

9 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 4 cescute orez
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper Se fierbe carnea in apa rece cu ceapa

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne