1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta, uleiul, sarea si drojdia, apoi adaugati apa calduta. Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios.
Acoperiti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.(daca timpul nu va permite puteti sari peste acest pas)
2.Impartiti aluatul in 4 parti egale si intindenti-l cu ajutorul sucitorului.
3.Ungeti tava de pizza cu ulei si puneti aluatul. Cu ajutorul unei pensule intindeti ketchupul, apoi puneti jumatate din mozzarella rasa, sunca/salamul, maslinele si ciupercile spalate si bine scurse de apa.Deasupra radeti restul de mozzarella si ornati cu putin ketchup.
4.Dati la cuptorul preincazit la 180 de grade, timp de 30-35 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii