Punem faina intr-un vas si o amestecam cu drojdia uscata ,zaharul si sarea. Adaugam uleiul si mai apoi apa si framantam.
Acoperim aluatul si-l lasam la cald, la dospit circa o ora.
In timp ce aluatul este la dospit ne ocupam de umplutura:taiem baconul fasii subtiri,radem cascavalul.si taiem carnaciorii. rondele subtiri.Amestecam cascavalul ras cu maslinele,baconul,carnaciorii,uleiul de masline,oregano si sosul de rosii.
Dupa ce aluatul a crescut rupem din el bucati de circa 30 g .Aplatizam fiecare bucata de aluat in parte iar in mijloc punem o lingura sanatoasa cu umplutura.
"Confectionam" bilute .
Ungem forma de briose cu ulei si o tapetam cu faina.Captusim cu hartie de muffins.
Asezam in fiecare forma briosele-pizza..
Batem bine oul si ungem cu el fiecare briosa in parte.Presaram cu cimbru si dam la cuptor ,preincalzit in prealabil,la 200 grade ,timp de circa 20 min.
Scoatem briosele- pizza din forma,indepartam hartia si servim caldute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii