autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza casei

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 mai 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

- drojdia se pune la dospit in putin lapte si zahar (in mijlocul fainii)


- cand a dospit se incorporeaza in faina si se adauga laptele, apoi uleiul


- se framanta bine si se lasa la dospit 30 min.


- cu mainile "unse" cu ulei, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se prepara pizza dupa preferinte..


Deasupra se pune ketchup si oregano,iar deasupra salamul,sunculita,muschiuletul,kaiserul,ciupercile,maslinele si legumele in ordinea dorita.Deasupra se rade cascavalul si se da la cuptor circa 35 de minute

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Arata ft bine!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

    O bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 august 2009

    Felicitari! Cred ca e foarte gustoasa.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Super prezentare,felicitari.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Îmi place, în general cea de casă. Felicitări!

    • Fara foto

      cami (Bucatar) , 16 iulie 2009

      Foarte buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Arata bine...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Eu tot cu aluat dospit fac pizza.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Eu fac tot aluat dospit, noua ne place asa.

    • Fara foto

      aurelia spatarescu (Bucatar) , 07 decembrie 2008

      Si eu optez pentru un aluat mai moale pentru ca ingredientele se afunda in el si pizza este mai afanata si mai gustoasa.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

      Eu optez pentru o coca mai moale, pentru ca intra ingrendientele in aluat si are un gust delicios, o sa incerc si varianta ta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

39 voturi

Ingrediente

  • blat:
  • 300 g faina
  • 200 g lapte
  • 15 g drojdie proaspata
  • 60 ml ulei
  • putin zahar
  • sare
  • salam
  • sunca
  • muschiulet
  • kaiser
  • ciuperci
  • masline
  • ardei gras
  • rosii si cascaval

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dragoe Ana

Tochitura delicioasa

Se taie cuburi toata carnea si se prajesc impreuna.Se scot si fierbinti..se toarna mujedeiul peste

12 voturi    5 comentarii
30 min
Salate cu carne

Placinta cu carne

Se calesc carnea si ceapa, apoi se amesteca cu sarea si piperul. Se asaza o foaie de placinta

47 voturi    24 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Prajitura cu ness si foi de bezea

Cele 12 albusuri se bat bine impreuna cu zaharul, (care se adauga in "ploaie"). Se adauga nuca

44 voturi    20 comentarii
2h
Dulciuri diverse

vera (Chef de cuisine)

Arata ft bine!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Macaroane cu bacon, crema de branza, smantana si pasta de rosii

Macaroane cu bacon, crema de branza, smantana si pasta de rosii

Punem la fiert macaroanele, iar pana se fierb pregatim sosul. Pentru sos taiem marunt ardeiul rosu, ceapa, si 2-3 catei de usturoi;

0 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pizza cu bacon si sunca

Pizza cu bacon si sunca

Dintr-un kg de faina va iese o coca cam pentru 3 tavi de pizza. Daca va place aluatul mai subtire, atunci vor iesi 4 tavi. Punem

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza