Blat de conopida
- Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie;
- Puneți conopida mărunțită la cuptor pentru 15 minute;
- Apoi scoateți, lăsați să se răcească puțin și scurgeti foarte bine de suc: folosiți un tifon sau un material curat, care absoarbe umezeala;
- Bateți ouăle bine cu puțină sare;
- Adăugați-le peste conopida scursă împreună cu mozzarella și modelați "aluatul" pe tavă;
- Coaceți blatul de conopidă aproximativ 12-15 minute la foc iute;
Pizza
- Acum adaugati pe blatul precopt pasta de tomate sau ketchup-ul, peste care presarati oregano;
- Dati mozzarella pe razatoare si adaugati peste pizza cea mai mare parte, lasand pentru sfarsit o lingura de mozzarella rasa;
- Acum puteti adauga restul toppingurilor: salamul, muschiul, ciupercile, prazul, porumbul, iar la sfarsit rosiile cherry feliate;
- Acum mai adaugati lingura mozzarella peste toata pizza si dati la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 12- 15 minute;
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii