Pizza cu carnati, kaizer , branza si ardei

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Pizza cu carnati, kaizer , branza si ardei

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 1 plic drojdie Dr Oetker
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml lapte caldut
  • 200 g kaizer
  • 200 g salam
  • 150 g carnati afumat
  • 200 g cas de oaie
  • 200 g ciuperci
  • 2 rosii
  • o ceapa
  • 4 oua
  • 200 ml smantana
  • 1 ardei gras

Mod de preparare

Se face un blat de pizza din primele 4 ingrediente la care se adauga putina sare, se framanta si se lasa la cald sa dospeasca 20 minute.

Intre timp carnatul se taie feliute, kaizerul si salamul cubulete, ciupercile feliute, ceapa solzisori iar ouale se bat bine cu 2 linguri cu ulei. Blatul se intinde intr-o tava captusita cu hartie de copt si se inteapa din loc in loc cu furculita.Se unge blatul cu smantana si se adauga ceapa ai apoi kaizerul, salamul, ciupercile, carnatul, feliile de rosii si ardei si se rastoarna peste toate ouale batute. Deasupra se rade casul.

Se da la cuptorul dinainte incalzit pina prinde o crusta rumenita deasupra.

Se poate servi cu kechup deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise