autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza cu ghebe

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
Blat:(ies 2 blaturi din acest aluat), , 200 ml apa minerala, 20 gr drojdie, un praf de sare, 1 lingura ulei, faina cat cuprinde, umputura:, 3-4- felii pastramioara, 3-4 felii kaizer, un pumn ghebe fierte, 7-8 masline, cascaval, sos de rosii, piper, patrunjel uscat, 1 ou

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Blatul:


Intr-un bol punem apa minerala putin calduta,praful de sare si uleiul.


Drojdia o frecam cu putin zahar si o adaugam in bol.


La urma adaugam faina treptat,pana obtinem un aluat usor de modelat si nelipicos.


Il lasam la odihnit 10-15 minute.


Taiem pastramioara si kaizerul bucatele.


Ghebele fierte le tocam ,dar nu prea marunt.


Maslinele le taiem felii.


Luam jumatate din aluatul de mai sus.


Intindem o foaie rotunda si o intepam din loc in loc.


O asezam pe o tava rotunda,tapetata cu putin unt. putin sos de rosiisi il amestecam cu niste sare si patrunjel uscat.


Cu acest sos ungem blatul.


Punem pastrama cu kaizerul,apoi ghebele,maslinele.


Deasupra radem cascaval .


Batem un ou cu putina sare si il turnam peste pizza.


O dam in cuptorul incins si o lasam acolo pana se coace.


Cand e gata o scoatem si servim!
Retete
Alte retete din Paste si pizza

Caneloni in sos de rosii

Intai pregatim sosul -Intr-o cratita adinca incalzim 2 linguri ulei de masline si punem usturoiul

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Lasagne

Se pune carnea la calit. Sos bolognese: Se curata legumele, se taie marunt si se pun la calit,

6 voturi    3 comentarii
2h
Paste si pizza

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Multumesc!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Delicioasa...

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Multumesc mult Maria.Da iese foarte buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat:(ies 2 blaturi din acest aluat)
  • 200 ml apa minerala
  • 20 gr drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • faina cat cuprinde
  • umputura:
  • 3-4- felii pastramioara
  • 3-4 felii kaizer
  • un pumn ghebe fierte
  • 7-8 masline
  • cascaval
  • sos de rosii
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi

Sandwich cu omleta si muschiulet fraged de porc

Muschiuletul de porc: Spalam bine muschiul de porc, il stergem cu un servetel. Il taiem bucatele

0 voturi    0 comentarii
30 min
Sandviciuri

Prajitura de post, cu suc de rosii

Foile: Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, apoi si cu sucul de rosii. Stingem bicarbonatul

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri

Tarte cu ton si oua

Foietajul il lasam la dezghetat, dar in frigider, pentru ca se lucreaza mai usor daca este rece. Mozzarella

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc!



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Fusilli all' arrabbiata

Fusilli all' arrabbiata

Delicioase, portii pentru 4 persoane Punem 2 l de apa la fiert si cand da in clocot punem 1 lgt sare, 1 lg condimente la plic, punem

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste cu nuca

Paste cu nuca

Punem apa si o lingura de ulei la incalzit si, cand incepe sa clocoteasca, punem pastele si amestecam putin sa nu se prinda intre ele.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza