autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza cu ghebe

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
Blat:(ies 2 blaturi din acest aluat), , 200 ml apa minerala, 20 gr drojdie, un praf de sare, 1 lingura ulei, faina cat cuprinde, umputura:, 3-4- felii pastramioara, 3-4 felii kaizer, un pumn ghebe fierte, 7-8 masline, cascaval, sos de rosii, piper, patrunjel uscat, 1 ou

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Blatul:


Intr-un bol punem apa minerala putin calduta,praful de sare si uleiul.


Drojdia o frecam cu putin zahar si o adaugam in bol.


La urma adaugam faina treptat,pana obtinem un aluat usor de modelat si nelipicos.


Il lasam la odihnit 10-15 minute.


Taiem pastramioara si kaizerul bucatele.


Ghebele fierte le tocam ,dar nu prea marunt.


Maslinele le taiem felii.


Luam jumatate din aluatul de mai sus.


Intindem o foaie rotunda si o intepam din loc in loc.


O asezam pe o tava rotunda,tapetata cu putin unt. putin sos de rosiisi il amestecam cu niste sare si patrunjel uscat.


Cu acest sos ungem blatul.


Punem pastrama cu kaizerul,apoi ghebele,maslinele.


Deasupra radem cascaval .


Batem un ou cu putina sare si il turnam peste pizza.


O dam in cuptorul incins si o lasam acolo pana se coace.


Cand e gata o scoatem si servim!
Retete
Alte retete din Paste si pizza

Mamaliguta cu cartofi

Se pune apa a fiert cu sarea,se curarata cartofii ,se spala,se taie in patratele mici si se fierb.Cind

8 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Gnocchi de cartofi

Fierbem cartofii curatati de coaja in apa cu sare,timp de 15 minute; Ideali sunt cartofii cu coaja

2 voturi    3 comentarii
45 min
Paste si pizza

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Multumesc!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Delicioasa...

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Multumesc mult Maria.Da iese foarte buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat:(ies 2 blaturi din acest aluat)
  • 200 ml apa minerala
  • 20 gr drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • faina cat cuprinde
  • umputura:
  • 3-4- felii pastramioara
  • 3-4 felii kaizer
  • un pumn ghebe fierte
  • 7-8 masline
  • cascaval
  • sos de rosii
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi

Urzici cu sos alb si ou

Urzicile le spalam bine, bine de tot, indepartam coditele si le scurgem. Intr-o cratita punem apa

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Covrigi polonezi

Aluatul: Topim untul si il lasam sa se racoreaca, iar laptele il punem pe foc, cat sa fie caldut. Intr-un

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Ciorba de fasole cu suc de rosii

Curatam ceapa o tocam marunt, morcovul decojit il taiem cubulete mici. Ardeiul rosu il taiem cuburi,

2 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Slow Cooking

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc!



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Macaroane cu carne

Macaroane cu carne

Punem intr i cratita ulei sa se incalzeasca si sotam ceapa, morcov si usturoi. Adaugam carnea tocata si sotam pentru cateva minute amestecand

0 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Pastitio

Pastitio

Curatam, spalam si taiem marunt ceapa si usturoi. Punem ulei in tigaie/cratita sa se ncinga si adaugam ceapa, usturoi si sare. Calim

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne