autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza cu ghebe

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
Blat:(ies 2 blaturi din acest aluat), , 200 ml apa minerala, 20 gr drojdie, un praf de sare, 1 lingura ulei, faina cat cuprinde, umputura:, 3-4- felii pastramioara, 3-4 felii kaizer, un pumn ghebe fierte, 7-8 masline, cascaval, sos de rosii, piper, patrunjel uscat, 1 ou

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Blatul:


Intr-un bol punem apa minerala putin calduta,praful de sare si uleiul.


Drojdia o frecam cu putin zahar si o adaugam in bol.


La urma adaugam faina treptat,pana obtinem un aluat usor de modelat si nelipicos.


Il lasam la odihnit 10-15 minute.


Taiem pastramioara si kaizerul bucatele.


Ghebele fierte le tocam ,dar nu prea marunt.


Maslinele le taiem felii.


Luam jumatate din aluatul de mai sus.


Intindem o foaie rotunda si o intepam din loc in loc.


O asezam pe o tava rotunda,tapetata cu putin unt. putin sos de rosiisi il amestecam cu niste sare si patrunjel uscat.


Cu acest sos ungem blatul.


Punem pastrama cu kaizerul,apoi ghebele,maslinele.


Deasupra radem cascaval .


Batem un ou cu putina sare si il turnam peste pizza.


O dam in cuptorul incins si o lasam acolo pana se coace.


Cand e gata o scoatem si servim!
Retete
Alte retete din Paste si pizza

Ravioli cu umplutura de peste

Pregatim pasta,amestecam toate ingredientele si framantam totul pana la incorporarea ingredientelor,cam

2 voturi    4 comentarii
3h
Paste si pizza

Canneloni cu ricota si spanac

Spanacul il curatam, spalam si taiem in fasai mai mici pe latime. Intr-o cratita punem untul, lasam

14 voturi    7 comentarii
2h
Paste si pizza

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Multumesc!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Delicioasa...

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Multumesc mult Maria.Da iese foarte buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat:(ies 2 blaturi din acest aluat)
  • 200 ml apa minerala
  • 20 gr drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • faina cat cuprinde
  • umputura:
  • 3-4- felii pastramioara
  • 3-4 felii kaizer
  • un pumn ghebe fierte
  • 7-8 masline
  • cascaval
  • sos de rosii
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi

Sandwich cu omleta si muschiulet fraged de porc

Muschiuletul de porc: Spalam bine muschiul de porc, il stergem cu un servetel. Il taiem bucatele

0 voturi    0 comentarii
30 min
Sandviciuri

Prajitura de post, cu suc de rosii

Foile: Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, apoi si cu sucul de rosii. Stingem bicarbonatul

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri

Tarte cu ton si oua

Foietajul il lasam la dezghetat, dar in frigider, pentru ca se lucreaza mai usor daca este rece. Mozzarella

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc!



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Paste Baneasa cu sos si piept de pui

Paste Baneasa cu sos si piept de pui

Se curata ceapa ,se toaca marunt si se pune la prajit,adaugam si cateii de usturoi tocati marunt.Cand ceapa este aurie adaugam peste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu hribi

Pizza cu hribi

-Se pune faina intr-un vas,peste faina se adauga drojdia stinsa cu lapte,putina sare si se framanta un aluat potrivit de tare,mai spre

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi