Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de moale.
Aluatul trebuie sa se desprinda de pe vas si sa fie elastic.
Se intinde aluatul pe masa de lucru cu degetele de la mijloc spre margine, apoi se pune in tava.
Se lasa in tava cateva minute sa creasca, intre timp se pregatesc legumele.
Legumele se spala si se taie felii subtiri.
Sparanghelul verde se curata si se pune in apa firbinte cu un pic de sare de mare si otet si se fierbe timp de 3-4 minute.
Peste aluat se intinde sosul de rosii, mozzarella, se aseaza sparanghelul, rosiile cherry, ceapa rosie, boabele de porumb.
Se da tava la cuptorul preincalit la 220 grade si se coace timp de 15 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii