Pizza de casa

Timp pregatire
2400 minute
Complexitate
redusa
Pizza de casa

Ingrediente

  • Aluat :
  • 800 G de faina
  • 7 linguri de ulei
  • Un cub de drojdie proaspata
  • 350 apa calduta
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura de sare
  • Ingrediente pentru pizza
  • 200 g de rosi cheri
  • 300 g de Pasta de rosii, eu am folosit una care este amestecata deja cu busuioc si nu am avut nevoie de busuioc
  • 5 linguri de ulei
  • Salam, masline, porumb, ardei rosii, eu le-am pus dupa ochii
  • Cascaval in jur de 600 G
  • eu am facut 2 pizza in tavi patrate daca folositi tavi rotunde si numai una folositi jumatate din cantitate

Mod de preparare

Aluat :

Intr-un bol am pus faina sarea si uleiul

Intr-un bol micut se adauga apa calduta zaharul si drojdia, are se lasa putin sa se aseze sa creasca in jur de 10 minute, dupa cele 10 minute se adauga peste faina si se amesteca usor cu o lingura de lemn , se poete sa va mai trebuiasca putina faina ,mai puteti adauga daca e necesar,dupa aia se scoate pe masa de lucru pe care o presaram cu faina si o framintam in jur de 5 minute , aluatul se pune in bol acoperit si se lasa la cald in jur de 30 de minute

Pizza:

Aluatul l-am impartit in doua si am intins cu sucitoarea dupa forma tavi, eu am folosit tava patrata.

Pasta de rosii se amesteca cu uleiul si ungem aluatul bine bine cu el, dupa aia punem felilutele de salam peste, porumbul, masline, ardei taiati cubulete si presaram din belsug cu cascaval si taiem rosiile cherry in doua si le asezam peste cascaval.

Daca faceti si voi in tava normala patrata, puneti pe ea o folie de aluminiu ca sa nu se prinda.

O dam la cuptor pentru 30 de minute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise