autor:

Loredana

» » Paste si pizza

pizza din paine feliata

Autor: Loredana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune in tava aleasa folie de aluminiu si se unge cu unt. umezeste ff bine cu lapte fiecare felie de paine in parte apoi se aseaza in tava in asa fel incat sa nu ramana loc liber nici macar umpic.


Se unge blatul astfel obtinut cu pasta de tomate peste care se presara mai mult busuioc si oregano.


Separat in putin ulei de masline se prajesc ceapa si salamul taiate cubulete.Dupa ce sunt bine rumenite se adauga peste pasta de tomate.Apoi in urmatoarea ordine adaugati sunca taiata triunghiuri,ardeiul taiat rondele, maslinele feliate (fara samburi),cascavalul ras.Bateti ouale si adaugatile deasupra.Dati la cuptorul preincalzit 15-20 de minute. La scoaterea din cuptor nu incercati sa indepartati folia de aluminiu asteptati sa se raceasca putin pentru a nu se rupe!

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • ioska

    ioska (Chef de cuisine):

    a iesit gustos de nu am ami apucat sa fac si poze,am urmat ingredientele din reteta cu complectare de telemea de vaca rasa.....mmmmmmmm :)

  • Ioana Alexandra

    Ioana Alexandra (Chef de cuisine):

    o reteta rapida si de mare succes ! O recomand tuturor! Foarte buna!

  • 22 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Paula Antonia Muntean , 28 iunie 2014

    am sa incerc si eu dupa cum arata cred ca e foarte buna

  • Fara foto

    Bianca Stefanescu , 28 iunie 2014

    eu cred ca era mai buna si mai sanatoasa daca nu se prajea ceapa si salamul

  • Fara foto

    Lungu Gabriela Elisabeta , 01 mai 2014

    foarte buna dar fara folie

    • Dorel-octavian_Diaconu

      Dorel-octavian_Diaconu (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2014

      O pregatesc din 1989 cind am mincat-o prima data la niste prieteni din Cimpina si este foarte buna si usor de pregatit,dar nu foloseam staniol...

    • Fara foto

      Cornelia Manolache , 30 aprilie 2014

      As zice ca e foarte buna daca s-ar inlocui staniolul cu hartie de copt

    • Szabo_Ioana

      Szabo_Ioana (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2013

      Vaaai ce ideee ,se poate aplica si cand esti in criza de timp ... nu mai farmanti aluat si "rezolvi" si painea ramasa in plus :)

    • Fara foto

      Ilincuta , 07 octombrie 2013

      O idee : se poate inlocui staniolul cu hirtie de copt si nu se mai rupe asa usor!

    • Fara foto

      Santa Maria , 06 octombrie 2013

      super

    • Fara foto

      Mariana Manole , 06 octombrie 2013

      ingenios

    • Fara foto

      Daniel Chira , 06 octombrie 2013

      mmmmmmmmmmmmm

    • Fara foto

      byzu , 06 octombrie 2013

      incercati chiar sa faramitati feliile de paine imbibate in lapte si condimente. e mai usor de obtinut o foaie compacta, iar produsul final e la fel de bun!

    • Fara foto

      Stefan Lucian , 20 august 2013

      yummyyyyy....

    • Fara foto

      SZ SZ , 13 august 2013

      ???:D

    • Fara foto

      SZ SZ , 13 august 2013

      La câte grade

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

      Este rapida si gustoasa!

    • Fara foto

      Ana (Bucatar) , 24 iunie 2012

      este foarte buna dar cum ati deslipit folia de pe piza?

    • Fara foto

      claudia (Bucatar) , 29 ianuarie 2012

      arata foarte bine

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

      Asa o pregatesc si eu cand sunt in pana de timp !

    • Fara foto

      Ioana , 18 aprilie 2010

      Foarte buna reteta ! Tocmai am facut-o prima data si a iesit de minune.Foarte buna si aspectoasa

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 14 aprilie 2010

      Si eu obisnuiesc sa fac destul de des pizza fara aluat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Arata tare bine...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Delicioasa..........frumoasa prezentare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

72 voturi

Ingrediente

  • -cateva felii de franzela feliata(patrate)
  • -250 ml de lapte
  • -50gr de unt
  • -pasta de tomate(bulion)
  • -busuioc si oregano
  • -1 ceapa medie
  • -1 ardei kapia verde
  • -6 felii f.subtiri de sunca york
  • -masline negre(10 buc)
  • -cascaval ras 50 gr
  • -salam uscat(vara)
  • -2 oua

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Loredana

Pui cu legume la tigaie si crutoane

Puiul se opareste in apa clocotita 10-15 min, apoi se taie cuburi potrivite si se prajeste in ulei(in

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Se opareste pieptul intr-un litru de apa(atentie nu se fierbe), apoi se taie cuburi potrivite in

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Paula Antonia Muntean

am sa incerc si eu dupa cum arata cred ca e foarte buna

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga ingredientele pe care le ai la dispozitie si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Pizza cu Vinete

Pizza cu Vinete

Taiem vanata, necuratata de coaja, in felii cu grosimea de 1 cm. Presaram sare pe feliile de vanata, pe ambele parti si le lasam sa-si

0 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Pizza cu aluat simplu

Pizza cu aluat simplu

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Se lasa la frigider cat timp feliati ingredientele. Dupa ce ati

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza