Se ung blaturile cu branza topita iar peste se pune ketchup picant dupa care incepem sa asezam pe margine carnaciorul taiat rondele subtiri, sunca taiata patratele si mortadela taiata fisii , peste punem ciupercile dupa care se presara piper macinat si se pune cascavalul, maslinele , feliile de salam picant si ketchup dulce presarand oregano peste ele. Se aseaza in tavi si se baga la cuptor 10-12 minute(daca va place mai crocant lasati 15 min), se scoate din tava se aseaza pe farfurie si se pune ketchup picant pe deasupra. Se serveste calda cu o bere rece. POFTA BUNA !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii