Presarati faina pe masa curata, intindeti aluatul intr-o foaie de 3 mm grosime. Asezati-l pe o tava de copt si ungetil cu un ou batut apoi puneti-l la frigider. Coaceti ardeii grasi. Adaugati dovlecelulcere cu coaja in sus pe gratarul incins in prealabil la putina vreme dupa ce ardeii grasi s-au copt si coaceti-l pana cand coaja se inchide la culoare, fara a se curata. Feliati dovleceii in semicercuri de aproximativ 5 mm grosime. Taiati si ardeii copti curatati de coaja tot in fasii de 5 mm. Cu o forma rotunda de aproximativ 5 cm in diametru, taiati cercuri in aluat asezandu-le apoi in 2 tavi unse. Acoperiti rondelele de aluat cu o felie de rosie, o fasie de ardei gras galben si una de ardei rosu, dovlecel si cateva cuburi de mozzarella apoi presaratile cu ierburi uscate. Coacelti-le in cuptor 10 – 15 minute pana se umfla si se rumenesc usor.
Nota:
Pur si simplu cred ca aceasta reteta este cea mai rapida, mai crocanta si mai placuta pizza pe care ati preparat-o vreodata, ca sa nu mai spun ca este perfecta pentru persoanele ce vesnic sunt in criza de timp.
www.culinar.md
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii