Pizza quattro stagioni

Pizza quattro stagioni

Ingrediente

  • Aluat:
  • 300 g faina,
  • 50 ml ulei,
  • un ou,
  • 4 linguri de iaurt normal de gras,
  • un plic de drojdie de 25 g,
  • 1/2 lingurita zahar,
  • 1/2 lingurita sare
  • Topping:
  • un boţ de mozzarella,
  • 3 linguri de smantana,
  • sunca de pasare,
  • muschi haiducesc si niste carnati de porc, facuti in casa,
  • o bucata de ardei gras,
  • ciuperci,
  • oregano,
  • mix de condimente pentru spaghettele bolognese.

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele si apoi se lasa cca 30 de minute la dospit.

Aveam pregatite pe masa un boţ de mozzarella, 3 linguri de smantana, sunca de pasare, muschi haiducesc si niste carnati de porc, facut in casa, o bucata de ardei gras, ciuperci, oregano si mix de condimente pentru spaghettele bolognese.

Pana cand a dospit aluatul am taiat sunca, muschiul si carnatii in bucatele mici si le-am prajit putin intr-o tigaie, ardeiul l-am taiat in cateva fâşii, ciupercile le-am taiat felii iar mozzarella am dat-o prin razatoarea mare (nu toata, doar cat sa fie o mana de branza rasa).

Cand aluatul a fost crescut l-am intins in tava unsa cu ulei si am pus mai intai un amestec de smantana cu mozzarella rasa iar peste acest strat am pus toppingul de pizza: bucatile de carne, ciupercile iar la urma fîşiile de ardei gras. Merg foarte bine si niste masline daca doriti.

Am pus pe deasupra condimentele, apoi un amestec de ketchup si apa, si am dat la cuptor. Am lasat cam 25 de minute la foc mediu. Am portionat si am servit cald.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu retete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise