Mod de preparare:
Se curata si se spala cartofii. Se dau pe razatoarea mare cartofii si branza. Se toaca marunt mararul.
Se bat ouale cu sare si piper dupa gust. Se adauga cartofii, branza si mararul.
Se toarna toata compozitia intr-o tigaie de marimea unei farfurii, in care s-a incins deja uleiul.Se intinde uniform si se prajeste pe o parte, pana cand se formeaza o crusta, apoi se intoarce preparatul cu mare grija, ca sa nu se rupa si se continua prajirea pana cand devine rumen si pe cea de-a doua parte.
Se scoate asa-zisul blat pe un servet absorbant. Se presara cald, cu cascaval ras, deasupra caruia se pune mezeluri, ciuperci sau orice alta umplutura si se toarna ketchup.
Se poate consuma fara alte adaosuri, cu salata de castraveti si rosii.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii